Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

BCD-jakker

BCD-jakker dykke

Finn et bredt utvalg av BCD-jakker-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av BCD-jakker

Merkevarer av BCD-jakker

Hvordan velge det beste tilbehøret for dykking?

Bøyer

Bøyene er drivende gjenstander som ligger til kai på et spesifikt sted for å dirigere eller varsle dykkere, for å spesifisere steder hjelper de dykkeren til å følge rett sted. Den kan dokkes og forbli på plass eller la flyte med vannbølger.

Kniver

Dykkerknivene er laget av rustfritt stål, normalt med en intens skjærekant og en sagtannet egg. De varierer i størrelse fra veldig små til store. Dykkeknivene er dykkerverktøy med den spisse piggen erstattet med et nysgjerrig verktøy for å kutte eller treffe ting.

Linjemarkører

Linjemarkører brukes for retning som en synlig og taktil forbindelse på en varig tilnærming. Linjemarkører kan spesifisere stedet på et sted når to er plassert nær hverandre. Linjemarkører kan bestemmes ved å føle seg i mindre synlighet.

Sneller og spoler

Dykkesneller er hjul som brukes under dykking. Spoler utplasserer en omdirigert overflatemarkørbøye veldig enkelt, siden det ikke er noen modus for snoren å bli fanget i noen form for midler. Hjulene er også nyttige for å lage hopp for dykking.

Skifer og våte notater

En dykkeskifer og våte notater er veldig viktige i dykking. En skifer er et utvisbart papir eller brett, mens våte notater er kopier av det vanntette papiret. Hver kan skrives med en vanlig skriveblyant, og det du merker vil forbli der til du med vilje sletter det. Å ha en dykkeskifer eller våte notater er enkle måter å registrere detaljer under vann for etter gjennomgang.

Personlig pleie

Personlig pleie brukes til å håndtere kroppskondisjon og kurering og forebygging av skader knyttet til sport som dykking. Personlig pleie inkluderer ulike typer medisin og tilbehør for å behandle eventuelle skader relatert til sport.

Vester

Dykkervesten er en viktig komponent i dykkerutstyret. Denne vesten brukes av en dykker til dykkeeventyr. Dykkervesten har lommer for å holde regulator og vannflaske i seg. En viktig funksjon til vesten er å håndtere oppdrift.

Mer om tilbehør:

Jo mer om tilbehør inkluderer tilbehør, vedlikehold og rengjøring, malingsmarkører, personlig pleie, solbriller, bagasjelommer og strand. Du kan kjøpe disse varene fra Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung og Apeks .