up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Drakt og Komplementer dykke

Drakt og Komplementer dykke

Finn et bredt utvalg av Drakt og Komplementer-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Drakt og Komplementer

Merkevarer av Drakt og Komplementer

Typer drakter for dykking

Tørrdrakter

Tørrdrakter er spesialiserte vanntette plagg som bæres av dykkere, primært i kaldtvanns eller tekniske dykkermiljøer. I motsetning til våtdrakter, som lar et tynt lag med vann komme inn og deretter isolere det mot dykkerens kroppsvarme, er tørrdrakter designet for å holde dykkeren helt tørr ved å hindre vann i å komme inn i drakten. Tørrdrakter er vanligvis laget av et slitesterkt og vanntett materiale som neopren eller pustende stoff, og de har håndleddsforseglinger, nakkeforseglinger og en vanntett glidelås eller inngangssystem for å skape en vanntett forsegling. Selene hindrer vann i å komme inn i drakten og holder dykkernes kropp isolert fra det kalde vannet.

Semi Dry dresser

Halvtørre drakter har smale pakninger i neopren, som er avslappende, men som slipper inn vann når de er helt nedsenket. En halvtørr dress vil holde klærne dine under tørre, men i seg selv og gi mye isolasjon. De fleste stoffer tillater svette å trene ut gjennom draktmaterialet.

Sokker og støvler

Sokker og støvler er også viktig for trygg og riktig dykking. Støvlene er ypperlige når du trenger å klatre over steiner, men er også nyttige for å skape ekstra motstand. Sokkene er elastisk laget med neoprenskum og gir mer plass til å bevege seg under vannet.

Vesker til dykkerdrakt

Posene til dresser brukes til å oppbevare dykkerdrakter eller dykkerdresstilbehør og er laget av neopren. Draktveskene er vanligvis vannavstøtende. For å få den best passende dykkeopplevelsen, er dykkedressposer en viktig gjenstand å ta med seg.

Undertøysdress

Undertøysdressen er laget av høykvalitets og slitesterkt materiale og er laget for å brukes under vannrelaterte aktiviteter som svømming eller dykking. Det vil beskytte huden din mot kjemikaliene som finnes i vannet. Den er veldig fleksibel og lett i vekt, og hjelper deg å dykke eller svømme enkelt.

Våtdraktskinn

Våtdraktskinn , også kjent som dykkeskinn eller rash guards, er formsittende plagg designet for å bæres under en våtdrakt eller alene under vannaktiviteter. De er vanligvis laget av tynne, lette og elastiske materialer som Lycra, spandex eller nylon. Våtdraktskinn gir flere fordeler: Våtdraktskinn gir et lag med beskyttelse mot solens skadelige UV stråler, og bidrar til å forhindre solbrenthet mens du tilbringer lange timer i vannet. De tilbyr også en barriere mot potensielle skrubbsår, skraper eller stikk fra livet i havet eller grove overflater. Mens våtdraktskinn ikke gir samme isolasjonsnivå som våtdrakter av neopren, kan de gi en liten økning i varme ved å redusere vannstrømmen over huden. De kan også brukes som et ekstra lag under en våtdrakt for å forbedre isolasjonen. Noen våtdraktskinn er spesielt designet med en manet eller stingerbeskyttelsesfunksjon. De tilbyr et ekstra lag med forsvar mot manetstikk eller andre potensielle marine irritanter.

Mer om dresser og komplementer for dykking:

Jo mer om dresser og komplement dykke inkluderer tilbehør og deler, hansker og hetter, og utslett Guards. Du kan kjøpe alle produkter fra merkene som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung . og Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk