up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Puvut ja Varusteet sukellus

Puvut ja Varusteet sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Puvut ja Varusteet tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Puvut ja Varusteet

n merkit Puvut ja Varusteet

Sukelluspukutyypit

Kuivapuvut

Kuivapuvut ovat vedenpitäviä erikoisvaatteita, joita sukeltajat käyttävät pääasiassa kylmässä vedessä tai teknisissä sukellusympäristöissä. Toisin kuin märkäpuvut, jotka päästävät ohuen kerroksen vettä sisään ja eristävät sen sitten sukeltajan kehon lämpöä vastaan, kuivapuvut on suunniteltu pitämään sukeltaja täysin kuivana estämällä veden pääsyn pukuun. Kuivapuvut on tyypillisesti valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista, kuten neopreenistä tai hengittävästä kankaasta, ja niissä on rannetiivisteet, kaulatiivisteet ja vedenpitävä vetoketju tai sisäänkäyntijärjestelmä vesitiiviin tiivisteen luomiseksi. Tiivisteet estävät veden pääsyn pukuun ja pitävät sukeltajan kehon eristettynä kylmältä vedeltä.

Puolikuivat puvut

Semi dry Suits puvuissa on kapeat neopreeniset tiivisteet, jotka ovat rentouttavia, mutta päästävät vettä sisään, kun ne ovat täysin veden alla. Puolikuiva puku pitää vaatteesi kuivana, mutta sellaisenaan ja tarjoaa runsaasti eristystä. Useimmat kankaat sallivat hien selviytymisen pukumateriaalin läpi.

Sukat ja saappaat

Sukat ja saappaat ovat myös tärkeitä turvallisen ja oikean sukelluksen kannalta. Saappaat sopivat erinomaisesti, kun tarvitset kiipeilyä kallioiden poikki, mutta ne ovat myös hyödyllisiä lisäämään vetoa. Sukat on valmistettu joustavasti neopreenivaahdosta ja antavat enemmän tilaa liikkua veden alla.

Laukut sukelluspukuun

Pukupusseja käytetään sukelluspukujen tai sukelluspukutarvikkeiden säilytykseen, ja ne on valmistettu neopreenistä. Pukupussit ovat yleensä vettä hylkiviä. Jotta saat sopivimman sukelluskokemuksen, sukelluspukupussit ovat välttämätön mukana ottaminen.

Alusvaatteet puku

Alusasupuku on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, ja se on suunniteltu käytettäväksi veteen liittyvissä aktiviteetteissa, kuten uinnissa tai sukelluksessa. Se suojaa ihoasi vedessä olevilta kemikaaleilta. Se on erittäin joustava ja kevyt, mikä auttaa sinua sukeltamaan tai uida helposti.

Märkäpuvun nahat

Märkäpuvun nahat , jotka tunnetaan myös nimellä sukellusnahat tai ihottuman suojat, ovat istuvia vaatteita, jotka on suunniteltu käytettäväksi märkäpuvun alla tai yksinään vesiaktiviteetteissa. Ne on tyypillisesti valmistettu ohuista, kevyistä ja joustavista materiaaleista, kuten lycrasta, spandexista tai nailonista. Märkäpukunahat tarjoavat useita etuja: Märkäpukunahat tarjoavat suojakerroksen auringon haitallisilta UV säteiltä, mikä auttaa estämään auringonpolttamia, kun vietät pitkiä tunteja vedessä. Ne tarjoavat myös suojan mahdollisia hankauksia, naarmuja tai pistoja vastaan meren elämisestä tai karkeilta pinnoilta. Vaikka märkäpuvun nahat eivät tarjoa samaa eristystasoa kuin neopreeniset märkäpuvut, ne voivat tarjota hieman lämpöä vähentämällä veden virtausta ihon yli. Niitä voidaan käyttää myös lisäkerroksena märkäpuvun alla parantamaan eristystä. Joissakin märkäpukunahoissa on erityisesti meduusa tai pistinsuojaominaisuus. Ne tarjoavat lisäsuojakerroksen meduusan pistoja tai muita mahdollisia meressä ärsyttäviä aineita vastaan.

Lisää sukelluspuvuista ja varusteista:

Lisää puvuista ja varusteista ovat tarvikkeet ja osat, hanskat ja huput sekä ihottumat. Voit ostaa kaikkia tuotteita merkeiltä, kuten Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung . ja Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje