up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Duiklood Systeem duiken

Duikgewichtsystemen

Vind een breed scala aan Duikgewichtsystemen-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Duiklood Systeem

Merken in Duiklood Systeem

Waar worden duikgewichten voor gebruikt?

Accessoires

De accessoires voor duikgewicht zijn de belangrijkste benodigdheden voor de veiligheid van de duikers. De accessoires omvatten een ring voor de loodgordel, een zakriem en antislip gespen . De ring voor de riem kan een veilig bevestigingspunt zijn voor accessoires of extra gewichten aan de riem. Een duikzakriem is een gespecialiseerde riem die is ontworpen voor duiken of andere wateractiviteiten. Gespriemen zijn metalen of plastic gewichten die de riem bevestigen om het nodige gewicht te geven.

Baudriers

De baudriers worden gebruikt voor een ideale gewichtsverdeling. De anatomische formatie zorgt voor een meer geschikte pasvorm. De baudriers worden geleverd met bijzonder handige gewichtskoffers met sleuven voor waterafvoer. Het heeft ook de keuze om het drijfvermogen aan te passen met gemiddeld 500 g of 1 kg pond, tot een maximum van 5 kg. Flexibele, gevulde schouderbanden van Baudriers hebben snelsluitingen voor meer prominente bescherming en onmiddellijke ontlading bij problemen.

Riemen

Loodgordels worden gebruikt om loden duikgewichten in de buurt van uw middel te bevestigen en zijn gemaakt van geweven nylon of synthetisch rubber. U kunt het materiaal van de riemen kiezen op basis van uw persoonlijke keuze en hoe u ze gaat gebruiken. Ze worden vaak geleverd met een roestvrijstalen gesp en de riemen zijn meestal 50 60 inch lang en zijn gemaakt voor gebruik onder water tijdens het duiken. De roestvrijstalen gesp is Quick Release voor die omstandigheden waarin u uw riem mogelijk moet losmaken. De riem zelf is gemaakt van een duurzaam materiaal dat bestand is tegen schade door UV en ruwe oppervlakken.

Gespen

De gespen of sluitingen zijn de gereedschappen die worden gebruikt om twee losse uiteinden van de duikgordels vast te maken, waarbij het ene uiteinde ermee is verbonden en het andere op een beschermde maar flexibele manier wordt bestuurd door de duikgordels. Deze gespen zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en worden gebruikt om de loodgordels vast te zetten. Er zijn veel verschillende soorten gespen op de markt. U kunt degene kiezen die past bij uw loodgordel en de uitrusting waarvoor u deze koopt. Je kunt de gespen kopen van merken als Cressi , SEAC , Mares , Salvimar en Aqualung .

Gewichten

Duikgewichten zijn voorwerpen die door duikers en vrije duikers worden gebruikt om hun totale gewicht onder water te vergroten. Deze gewichten zijn ontworpen om het natuurlijke drijfvermogen van het lichaam en de uitrusting van een duiker te compenseren, waardoor ze kunnen afdalen en op de gewenste diepte kunnen blijven zonder overtollige energie te verbruiken. Duikgewichten zijn het ballastgewicht dat door een duiker of duikuitrusting wordt geteld om extra drijfvermogen in evenwicht te brengen. U kunt de gewichten gebruiken op basis van uw behoefte en de situatie van het gebied waarin u duikt. Het hangt ook af van je duikvaardigheden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden