Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor och lådor

Väskor och lådor dyk

Hitta ett brett utbud av Väskor och lådor-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor och lådor

Märken i Väskor och lådor

Hur väljer man en väska för dykning?

Ryggsäckar

Ryggsäckarna för dykning finns i ett enormt utbud av typer från enkla vadderade ryggsäckar till rullryggsäckar. Dykryggsäckar har normalt ett enkelt centralt fack med en stor dragkedja och två hållremmar. Det fungerar bra för att hålla de viktiga dykförråden säkra och på ett ställe, bara på grund av sin enkla design, är det det mest rimliga alternativet.

Lådor

Dykboxarna används för att förvara små bärbara redskap för dykning i dem. Dykboxen är gjord av högkvalitativt syntetiskt material, styvt, stabilt och fungerar under lång tid. Dykboxen är lätt, bekväm att hålla och ha och enkel att använda. Dykboxarna har ett vattentätt skydd för att skydda din utrustning och förhindra repor.

Torra säckar

En torrsäck är en lätt, justerbar typ av väska speciellt skapad för att hålla dina förnödenheter torra. Torrsäckar kan fås i olika dimensioner, vikter och nyanser och fungerar bra i extremt fuktiga utomhussituationer. Torrsäckarna är vanligtvis gjorda av högkvalitativt nylon eller syntetmaterial. Dessa tyger är robusta och hjälper till att motstå utomhusförhållanden.

Kuggväskor

Väskan för dykning har ett stort fack där du kan förvara all din dykutrustning. Vissa väskor har också hjul för att enkelt flytta dem från en plats till en annan. Dykutrustningsväskorna kommer också med andra egenskaper såsom distinkta fodral, påsar, etc. Dessa väskor är gjorda med vattentåliga material för att hålla redskapen borta från vatten.

Urban väskor

Den urbana väskan är idealisk för att förvara dyktillbehör i den. Du kan använda den här väskan för att bära de nödvändigaste sakerna som används för dykning. De urbana väskorna kommer att hålla dig ordentligt utrustad under din satsning. Axelremmen är vadderad och har en klippare för att justera dem. Dessa väskor har 2 stora fack och sidofickor för att hålla varorna säkra. Urban väskor finns i många olika färger. Mer om väskor: Hitta reservdelar, överdrag, fodral och nätsäckar . I reservdelarna ingår dragkedjor. Fisknätet används för att hålla fisken i den. Fodral och fodral används för att hålla påsarna täckta och skyddade. Nätsäcken används också för att hålla saker säkra och skyddade från vatten. Du kan köpa dessa saker från Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung och Apeks .