up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Drakt og Komplementer

Tilbehør og Deler

()
load

Hvordan reparere en våtdrakt med lim?

Limet for neopren er et slags forbindelseslim spesielt laget for å binde neoprensidene sammen. Limet for neopren er smidig og forblir ugjennomtrengelig. Du kan kjøpe dette limet fra Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , og Aqualung .

Lim til våtdrakt

Limet for våtdrakt er et av de mest kjente alternativene for reparasjon av våtdrakt. Det er vanligvis besatt i våtdrakt restaureringssettet, sammen med stropper av distinkte former og tiltak for å feste på våtdrakten din. Den kommer også med en liten børste for å hjelpe deg med å nøyaktig få limet der det trengs. Limet til våtdrakten er riktig når du sørger for at den nylig reparerte riften forblir ugjennomtrengelig.Trinn for å reparere våtdrakt med lim
Å reparere en våtdrakt med lim kan være en enkel og effektiv måte å fikse mindre rifter, punkteringer eller delaminering på. Her er de generelle trinnene for å reparere en våtdrakt med lim :

Rengjør og klargjør området:
Rengjør det skadede området av våtdrakten grundig med ferskvann for å fjerne smuss, rusk eller saltrester. Sørg for at området er helt tørt før du fortsetter. Om nødvendig, trim eventuelle løse tråder eller frynsete kanter rundt det skadede området for å lage en ren arbeidsflate.

Velg riktig lim:
Velg et passende lim spesielt utviklet for reparasjon av neopren eller våtdrakt. Se etter lim som er fleksibelt, vanntett og anbefalt for bruk med våtdrakter. Neoprensement eller lim som vanligvis brukes til reparasjoner av våtdrakt er gode alternativer.

Påfør limet:
Påfør et tynt, jevnt lag med lim på begge sider av det skadede området. Bruk en børste, applikator eller den medfølgende munnstykket for å sikre presis påføring. Hvis skaden er en liten rift eller et lite hull, spre limet forsiktig utover det umiddelbare skadede området for å skape en solid binding. For større rifter eller områder med delaminering, påfør limet på hele det berørte området.

Trykk og forsegl:
Press de limte flatene godt og jevnt sammen for å sikre god vedheft. Om nødvendig, bruk klemmer eller klips for å holde de limte delene på plass mens limet herder. Tørk bort overflødig lim som kan ha presset ut fra kantene.

Tillat herdetid:
Følg produsentens instruksjoner for anbefalt herde eller tørketid for limet. Dette varierer vanligvis fra flere timer til over natten. Hold det reparerte området flatt og uforstyrret under herdeprosessen for å sikre en sterk binding.

Test og inspiser :
Etter at den anbefalte herdetiden har gått, kontroller det reparerte området for riktig vedheft og stabilitet. Trekk eller strekk forsiktig i den reparerte delen for å sikre at den holder godt sammen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk