Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Regulatorer

Regulatorer dykke

Finn et bredt utvalg av Regulatorer-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Regulatorer

Merkevarer av Regulatorer

Alt du trenger å vite om en dykkerregulator

Blekksprut regulator

Blekkspruten er et viktig utstyr som brukes av dykkere. Det er rett og slett en ekstra andretrinnsregulator, veldig sammenlignbar med den grunnleggende andretrinnsregulatoren som du putter i munnen mens du dykker. Imidlertid kommer scuba blekkspruten ofte i gul farge, med en glødende gul slange også. Blekksprutregulator lar den tåle under vannet under vanskelige forhold.

Regulatorposer

Regulatorveskene er sekkene som brukes til å holde regulatoren, blekkspruten og andre relaterte utstyr sikre mens du reiser. Regulatorveskene kommer ofte med borrelåsbelter i sentralkassen for å holde alle slanger på plass mens de er i bevegelse. Regulatorposene kommer i mange forskjellige varianter og størrelser.

Første trinns regulatorer

De er ansvarlige for å redusere høytrykksluften som er lagret i en dykkesylinder til et mellomtrykk som er egnet for pusting. Første trinns regulator festes til dykkergassflasken din og senker det høye gasstrykket den holder ned til middels trykk på mellom 7 og 10 bar. Dette kan deretter leveres gjennom en slange til andre trinns regulator for at du kan puste.

Andre trinns regulatorer

Andre trinns regulatorer , også kjent som behovsventiler eller regulatorer, er en viktig komponent i et pustesystem for dykking. De er ansvarlige for å levere luft fra første trinns regulator til dykkerens munn ved innånding. Hovedrollen til regulatorens 2. trinn er å redusere mellomtrykks luftpassering gjennom en regulatorslange til normalt trykk trykket av vannet som er tilstede i omgivelser som en dykker lett kan puste inn. En høykvalitets regulators andre trinn kan i stor grad avlaste trykket og forbedre dykkersikkerheten.

Regulatorer satt

Et regulatorsett er laget av disse elementene: 1. regulatortrinn er det blanke stykket som settes på sylinderventilen. Regulator 2nd stage er den direkte regulatoren som du plasserer i munnen og puster fra. Den ekstra luftkilden kalles blekksprut og er den sekundære regulatoren som er funksjonell for din ledsager.

Mer om regulatorer :

Mer om regulatorer inkluderer reservedeler, tilbehør, slanger og helmasker. Du kan kjøpe disse varene fra merker som Cressi , SEAC , Mares , Aqualung og Apeks , og Scubapro .