up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

OMS

Allt ( OMS )

Om OMS

OMS, forkortet for ´´Ocean Management Systems,´´ er et pålitelig navn i verden av dykkeutstyr og utstyr. Etablert i USA på begynnelsen av 1980-tallet, OMS har gitt høykvalitets, pålitelige og innovative dykke løsninger for både rekreasjonelle og profesjonelle dykkere. Med en forpliktelse til sikkerhet, ytelse og bærekraft, OMS har blitt en ledende merkevare innen dykking industrien.
OMS er en merkevare med en rik historie og en dedikasjon til å tilby dykkere med topp kvalitet utstyr og utstyr. Med et bredt utvalg av produkter, inkludert dykkedrakter, BCD jakker, regulatorer, snorkel og tank likevekt, OMS har tjent tilliten til dykkere over hele verden. Deres forpliktelse til kvalitet og innovasjon sikrer at dykkere kan utforske det undervannsverden med tillit, vite at de har pålitelig og høy ytelse utstyr ved sin side. Enten du er en rekreasjonelt dykker eller en profesjonell, OMS er et merke som leverer excellence i hvert dykk.

Excellence in Dykking Gear

OMS dykking drakter er designet for å gi dykkere med beskyttelse og komfort i ulike undervanns miljøer. Enten du dykker i varme tropiske vann eller utforsker kalde, utfordrende dybder, OMS tilbyr et utvalg av våtdrakter og tørrdrakter laget av slitesterk materiale for å passe dine spesifikke behov. OMS oppdrift kontrollenheter (BCD) jakker er designet for nøyaktig oppdrift kontroll og komfort. Disse jakkene har ergonomiske design og tilpasningsbare alternativer for å sikre en god passform. OMS BCD jakker tilbyr pålitelighet og ytelse under vann.
OMS er et stoppested for alle dine dykkeutstyr behov. Deres produktutvalg inkluderer alt fra masker og finner til tanker og tilbehør. OMS dykking utstyr er kjent for sin holdbarhet og funksjonalitet, noe som gjør det til et foretrukket valg blant dykkere. OMS regulatorer spiller en viktig rolle i å sikre trygt og kontrollert pusting under vann. Disse regulatorene er nøye designet for å levere en konsistent og enkel pusting opplevelse mens du dykker. OMS regulatorer er stolte av dykkere rundt om i verden for deres pålitelighet og ytelse. OMS regulatorer sett er nøye sammensatt for å gi en problemfri og pålitelig pusting opplevelse, selv i utfordrende dykkeforhold.
OMS snorkel er ikke bare for snorkling; De er også verdifulle verktøy for dykkere. Disse snorkelene er designet for å minimere vanninntrenging og å lette tømming. OMS snorkel er nødvendige tilbehør for overflate svømming og for å spare luft mens du dykker. OMS tank likevekt er nødvendig for å opprettholde balansert oppdrift under dykk. Disse enhetene lar dykkere å justere gass trykket i tankene for å oppnå nøytral oppdrift, noe som forbedrer kontroll og sikkerhet i vannet. OMS tank likevekt er stolte av tekniske dykkere for deres presisjon.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk