Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sealife

Om Sealife
Sealife startet på begynnelsen av 1990-tallet og er kjent for å vise den fantastiske skjønnheten under vannet. Merket begynte med ideen om å lage enkle å bruke kameraer og tilbehør. Dette var ment å hjelpe både erfarne dykkere og opphissede snorklere å ta bilder og videoer av deres undervannsopplevelser enkelt og klart.
Sealife bryr seg om å ta bilder under vann, og du kan se dette i de fantastiske tingene de har gjort. I 1997 introduserte de det første digitale kameraet som noen kunne kjøpe. Dette endret hvordan folk tok bilder under vann. Sealifes kule oppfinnelse ble standarden i bransjen, noe som viser at de er ledere i å lage løsninger for å ta bilder under vann.
Sealife-produkter er ikke bare verktøy; de er en utvidelse av din lidenskap for oppdagelse, designet for å levere utmerket ytelse og pålitelighet under overflaten. I hjertet av SEALIFE-opplevelsen er våre signaturprodukter, inkludert Sealife-kameraer, Sealife-actionkameraer og Sealife LED-lykter. Disse instrumentene er håndlaget med presisjon og innovasjon, slik at du kan fange hvert undervannsøyeblikk med klarhet og levende farge. Vårt Sealife dykkelys og Sealife-lykter belyser dybden og avslører en verden av farger og teksturer som ellers ville ha forblitt skjult.
Den Sealife LED-lykten er veldig lyse og robust, noe som gjør den til et populært valg for dykkere og snorklere over hele verden. Alle våre SeaLife-kameraer og lys tilbehør er designet for å fungere perfekt sammen, slik at du kan ta flotte undervannsbilder og videoer. Dette inkluderer våre kamerahus, som beskytter kameraet ditt mot vannskader, og vår undervannsbelysning, som hjelper deg med å fange lyse og klare bilder. Vi har også et utvalg av andre tilbehør, som filtre, grep og feste, som kan hjelpe deg med å ta undervannsfotografiet ditt til neste nivå.
Utforsk den fantastiske undervannsverdenen med SEALIFE, der kuttende teknologi møter det dype hav, og hvert dykk blir til en uforglemmelig opplevelse i Sealife-riket. Sealife er også forpliktet til å undervise folk om betydningen av marine bevaring. Selskapet sponser et variert utvalg av pedagogiske programmer og initiativer, og produktene er designet for å hjelpe folk å forstå den skjøre balansen i marine liv.