up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sko dykke

Sko dykke

Finn et bredt utvalg av Sko-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Sko

Merkevarer av Sko

Hvordan velge fottøy for dykking?

Aqua sko

Aqua sko , også kjent som vannsko eller svømmesko, er en type fottøy som er designet for bruk i og rundt vann. De er laget av materialer som er hurtigtørkende, lette og pustende, for eksempel mesh, neopren eller syntetiske stoffer. Aqua sko har ofte en slip on eller snøredesign, og er designet for å være komfortable og fleksible for bruk i en rekke vannaktiviteter, som svømming, båtliv, kajakkpadling og snorkling. Aqua sko er også designet for å gi beskyttelse for føttene, siden de har sklisikre såler og ofte har forsterkede tær og hæler for å beskytte mot steiner, skjell og andre farer. Noen vannsko har også tilleggsfunksjoner som dreneringshull eller justerbare stropper for en sikrere passform. De kommer i en rekke farger og stiler, fra grunnleggende svart eller hvit til lyse og fargerike design, og er tilgjengelige for både voksne og barn.

Tresko

Tresko er en type fottøy som er preget av sin solide design, lukkede tå og åpne rygg. De er vanligvis laget av tre, skinn eller gummi, men de siste årene har et syntetisk materiale kalt Croslite blitt populært for treskokonstruksjon. Croslite er et lett, slitesterkt og vannavstøtende materiale som ofte brukes i konstruksjon av tresko og andre typer fottøy. Croslite tresko er kjent for sine lyse farger, komfortable passform og design som er lett å rengjøre. De brukes ofte av helsepersonell, kokker og andre som trenger behagelig og sklisikre fottøy for lange perioder med stående og gå. Croslite tresko har også blitt populære for fritidsklær og utendørsaktiviteter, siden de er lette og gir god støtte og trekkraft på en rekke underlag. Du kan kjøpe disse treskoene fra disse merkene: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung , og Scubapro .

Flip flops

Flip flops er en slags lett sandal, vanligvis frynsete som en form for uformelt fottøy. De består av en balansert såle som holdes løst på foten av et Y formet bånd kalt en tåstreng eller kan være en stiv base. Flip flop kan være en imitasjon av lyden som produseres av sandalene når de vandrer i dem.

Sko

Joggesko er en type fritidssko som er designet for komfort og stil. De er vanligvis laget med en gummisåle og en overdel i lerret eller lær, og er designet for å være lette og fleksible. Joggesko ble opprinnelig designet for atletiske aktiviteter som løping, basketball og tennis, men de har siden blitt et populært moteplagg og brukes til en rekke aktiviteter. Sneakers kommer i et bredt spekter av stiler og farger, fra klassisk hvitt skinn til fargerike og mønstrede design. De er ofte et populært valg for hverdagsbruk, så vel som for sport og andre fysiske aktiviteter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk