Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Spetton

Om Spetton
"Spetton er en kjent utvikler av dykkerutstyr og tilbehør for dykkerindustrien. Bedriften skaper og utvikler førsteklasses produkter som inneholder karabinkroker, bokser, forlengere, kniver, deksler og etuier, belter, spenner, tørkesekker, utstyrposer, masker, dykkevekt-systemer, snorkler, finposer og tilhørende tilbehør. Spettons store samling av produkter gjør det mulig for dykkere å nyte vannsport med beskyttelse og erfaren kompetanse.
En av Spettons fremragende kvaliteter er deres kompromissløse dedikasjon til bærekraft og miljømessig engasjement. Merket anerkjenner viktigheten av å redde havene og det marine økosystemet, og de integrerer miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder der det er mulig.
Spettons produkter blir beundret av både erfarne dykkere og hobbydykkere, og er kjent for sin funksjonalitet og holdbarhet. Spettons utstyr tilbyr den tilliten og påliteligheten som trengs for et vellykket undervannseventyr.
Samlet sett er Spetton et merke som er synonymt med kreativitet, overlegen kvalitet og bærekraft i verden av fridykking og harpunfiske. Med en rik historie og et sterkt engasjement for havene, fortsetter Spetton å være et ledende valg for dykkere som ønsker det beste utstyret for sine marine aktiviteter.

Spetton tilbyr et bredt utvalg av førsteklasses utstyr og tilbehør som er utviklet for å imøtekomme behovene til vannsportentusiaster. Spetton kolleksjonen av dykkerutstyr og tilbehør Spetton harpunfiskeutstyr består av et bredt spekter av viktige verktøy for både nybegynnere og eksperter. Produktutvalget deres inneholder finner, snorkler, masker og ulike tilbehør, alle utviklet med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og kreativitet.
Spetton våtdrakter er kjent for sin overlegne kvalitet og fleksibilitet, og gir både varme og bevegelsesfrihet, noe som er essensielt for harpunfiskere som tilbringer lange perioder i vannet.
Spetton finner er en viktig del av merkets store utvalg av fridykkings- og harpunfiskeutstyr. Disse finnene er spesielt utviklet for å forbedre dykkernes funksjonalitet og effektivitet når de utforsker det marine livet.
Spetton kniver er kjent for sin robuste konstruksjon. De er vanligvis laget av høykvalitets rustfritt stål eller andre korrosjonsbestandige materialer for å tåle det krevende marine miljøet.
Spetton masker er vanligvis laget av holdbare materialer, som inneholder herdet glasslinser og slitesterke silikonremmer. Disse materialene er valgt for å tilby et pålitelig og langvarig produkt.
Spetton bokser er laget for å være vanntette, for å sikre at utstyret inni forblir tørt og beskytter det mot fuktighet som kan forårsake skader eller korrosjon.
Spetton dykkevekt-systemer er teknisk utstyr utviklet for å hjelpe dykkere å oppnå ønsket oppdrift og balanse under vann."