Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

De Profundis

Om De Profundis
De Profundis ble etablert i 1998 for å tilby dykkere høykvalitets og pålitelig dykkerutstyr. Selskapet raskt fikk et rykte for sine innovative produkter, som De Profundis overflate-trykkmanometere, De Profundis anti-fog-spray og De Profundis masker. I begynnelsen av 2000-tallet bestemte De Profundis seg for å lage mer ting for dykkere. De la til ting som kompasser, slanger og tilbehør for flasker til samlingen sin. De begynte også å lage et større utvalg av dykkerutstyr for personer som dykker for moro og de som gjør det for tekniske årsaker. Så de utvidet produktrangen sin for å gi dykkerne flere valgmuligheter og bedre utstyr. I 2010-årene ble De Profundis en veldig populær merkevare over hele verden. Dette selskapet ønsker å sikre at alle dykkerne er trygge, komfortable og har det gøy.
De Profundis overflate-trykkmanometere er viktige verktøy som hjelper dykkerne å holde seg trygge under vann. De bruker den nyeste teknologien for å gi nøyaktige målinger, selv i tøffe forhold. Profundis overflate-trykkmanometere er nødvendige for å overvåke dybden, sikre trygge dykk ved å gi nøyaktige målinger og bruke teknologi for å fungere godt i utfordrende undervannsforhold.
De Profundis har utviklet en De Profundis anti-fog-spray som hjelper til å hindre dising. Sprayen er spesielt formulert for å fungere i undervannsforhold og hjelpe deg å se klart, selv i de mest utfordrende forholdene.
Sikkerhet er veldig viktig når du utforsker det undervannsverden. De Profundis lager høykvalitets masker som er komfortable, holdbare og passer godt. Dette gjør at dykkerne kan utforske det undervannsverden trygt uten å måtte bekymre seg for maskene. De Profundis masker er laget av myke og komfortable materialer som ikke vil irritere huden. De Profundis masker er laget av høykvalitets materialer og har en sikker passform som ikke vil gli av ansiktet ditt.
De Profundis kompass er essensielle for alle dykkere som ønsker å navigere i det undervannsverden med selvtillit. De er designet med presisjon i tankene og er et nødvendig verktøy for alle dykkere. De Profundis kompass er designet for å gi nøyaktige målinger, selv i de mest utfordrende undervannsforholdene. Profundis kompass er enkelt å bruke, selv for nybegynnere. De Profundis kompass er laget av høykvalitetsmaterialer som kan tåle undervannsbruk.
De Profundis slanger er laget av høykvalitetsmaterialer som kan hjelpe til med dykking i dypet. De Profundis slanger kommer i en rekke lengder som passer dine behov.
De Profundis lager et bredt utvalg av flaske-tilbehør som gjør det enkelt for dykkere å drikke vann. De Profundis flaske-tilbehør for å holde deg hydrert mens du dykker.
Dykkerutstyret som De Profundis lager, er super-avansert og laget med mye omsorg og ferdighet. Alt, som pusteenheter og tanker, blir testet mye for å sikre at det virkelig er bra og oppfyller de høye standardene til merket.
De Profundis lar dykkere få den mest fantastiske opplevelsen, enten det er deres første gang dykking eller når de gjør super avanserte utforskninger. Du kan stole på De Profundis til å gi deg utstyret du trenger for å utforske det undervannsverden trygt og ansvarlig.