up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sea To Summit

Sea To Summit

Avdelinger

Dykkerutstyr

Poser og Tørrbokser

Allt ( Sea To Summit )

Om Sea To Summit

Lette utendørsprodukter var vanskelig å finne i Australia tidlig på 80-tallet, så Roland Tyson, Sea to Summit-eier og administrerende direktør, begynte å lage sine egne.
Etterspørselen etter Rolands produkter vokste, og i 1984 var han engasjert i å designe utstyr for to fryktløse australske eventyrere som besteg en tidligere uskalert rute oppover den nordlige siden av Mount Everest.
Disse eventyrerne ville senere bli de første australierne som skalerte fjellet, og de første menneskene som gjorde det uten supplerende oksygen eller lokale guider. De var så imponert over utstyret sitt at i 1990 da en av eventyrerne planla en ekspedisjon fra 'havet' i Bengalbukten til 'toppen av Mount Everest, ba han igjen Roland om å designe og utvikle utstyret for ham. Denne ekspedisjonen var også vellykket, og Sea to Summit-merket ble offisielt født.
Nøkkelen i dag, som den gang var, er bruk av moderne teknologi for å designe og utvikle utstyr som er holdbart og lett, bygget for ekstreme miljøer og aktiviteter som skyver grensene.
Sea to Summit har siden vokst til å bli et prisvinnende globalt merke, internasjonalt anerkjent for å produsere teknisk eventyrutstyr som selges i mer enn 60 land.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk