up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Harpuner dykke

Harpuner dykke

Finn et bredt utvalg av Harpuner-produkter for dykke. Oppdag de beste tilbudene hos diveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Harpuner

Merkevarer av Harpuner

Hva er reservedeler og tilbehør til en spydpistol?

Fiskestrenger

En fiskestreng er et enkelt fiskeverktøy som brukes til å sikre og holde fanget fisk i live i vannet mens du fortsetter å fiske eller til du er klar til å rense og klargjøre den for konsum. Det er egentlig et langt tau eller snor med metall eller plastklemmer festet til det med jevne mellomrom.

Gaffs

En fiskegaffel er et spesialisert verktøy som brukes av sportsfiskere for å lande stor fisk. Den består vanligvis av en lang stang eller håndtak med en skarp krok eller spydspiss i enden. Gaffen er designet for å stikke hull i fisken og gi et sikkert grep, slik at fiskeren kan løfte fisken opp av vannet og inn i båten eller på land. Mens gaffer kan variere i størrelse og design, er de vanligvis laget av rustfritt stål eller andre holdbare materialer for å tåle stresset ved å lande større fisk. Kroken eller spydspissen er vanligvis pigget for å hindre at fisken lett sklir av.

Monofilament linjer

Monofilamentliner er en type fiskesnøre laget av en enkelt tråd av syntetisk materiale, vanligvis nylon. De er populære og mye brukt i fiske på grunn av deres allsidighet og rimelige priser.

Nylon og Dyneema linjer

Nylon og Dyneema liner er fiskelinene som består av de to produserte materialene nylon og Dyneema. Begge materialene er menneskeskapte, men disse linjene er ekstremt holdbare.

Polspyd

Et stangspyd er et akvatisk instrument som brukes i spydfiske, som holder en stang, en spydspyd og en gummispole. Pole Spears er et av de viktigste spydfiskeverktøyene.

Sneller

Fiskesnellene er det håndsveivde hjulet som brukes i fiske for å snurre og slippe en fiskesnøre, vanligvis steget opp på en fiskestang, men kan også brukes til å gjenopprette en tjoret indikator mens buefiske.

Støtdempere

Støtdemperne er mekaniske instrumenter laget for å fordype og dempe støtstimuleringer. Den gjør dette ved å transformere den kinetiske energien til sjokket til en annen tilstand som deretter blir spredt.

Spydgevær

En spydgevær er en spesialisert undervannsfiskeanordning designet for å jakte på fisk mens du fridykker eller fisker. Det er et verktøy som brukes av dykkere til å skyte og fange fisk under vann.

Spydaksler

Spydskaftene er laget med en trestav mens tuppen av spydet var laget av pilspisser, metallbiter som kobber eller et bein som hadde vært spiss.

Spydspisser og treudder

Spydspissene og treuddene er delene av spydet og brukes i spydfiske. De har spisse ender og brukes til å stikke kroppen til fisken.

Mer om spydvåpen:

Mer om spydvåpen inkluderer reservedeler, bånd, komponenter, tilbehør, bærearmer og våpenposer . Du kan kjøpe alle disse tingene fra merker som Cressi , SEAC , Salvimar , Apeks , og Aqualung og Omer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk