up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

New Era

CAPS

CAPS

HATTER

HATTER

klær

klær

Avdelinger

Dameklær

Gutteklær

Herreklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( New Era )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

New era

New Era er en globalt anerkjent merkevare som har satt et uutslettelig preg på hodeplagg-verdenen. Grunnlagt i 1920 av Ehrhardt Koch, oppstod selskapet i Buffalo, New York, med et mål om å revolusjonere baseballcapser for profesjonelle baseball-lag. Deres urokkelige forpliktelse til kvalitet, innovasjon og autentisk håndverk etablerte dem raskt som den offisielle cap-leverandøren til Major League Baseball (MLB) i 1934. Dette viktige øyeblikket fastslo ikke bare New Eras posisjon i sportens verden, men la også grunnlaget for deres reise mot å bli et ikonisk streetwear-merke.
Gjennom årene fortsatte New Era å utvide produktsortimentet sitt, og tilby et bredt utvalg av hodeplagg, klær og tilbehør. Merkets hatter, capser og beanies har blitt symboler på urban kultur, adoptert av atleter, musikere og entusiaster over hele verden. Deres forpliktelse til innovasjon, stil og kvalitet har styrket deres posisjon i mote-verdenen og gjort dem kjære for fans over mange forskjellige demografier. Med et bredt utvalg av hodeplagg og klær valg, fortsetter New Era å være en drivkraft i skjæringspunktet mellom sport og urban mote.

New Era er et arv av ikoniske hodeplagg

New Eras hatter er høydepunktet av stil, som kombinerer urban mote med sportsarven. Kjent for sin signatur 59FIFTY-passformet capser, er disse hattene kjennetegnet av sin strukturerte design, høy kvalitet og ikoniske flate brim. New Eras hatter er tilgjengelig i et enormt utvalg av farger, design og samarbeid med populærkulturikoner. Tilpasset de mote-framover kvinnene i dag, tilbyr New Eras hatter for kvinner et diversifisert utvalg av hatter spesielt designet for å komplimentere feminine stiler. New Eras hatter for menn utstråler en anstrengelsesløs kulhet som resonnerer med moderne maskulinitet. Enten det er en klassisk 59FIFTY-passformet cap eller en trendy truckerhat, kan menn finne den perfekte hatten som forbedrer utseendet og uttrykker deres individualitet.
Samlingen av New Eras capser inkluderer et imponerende utvalg av justerbare capser og strapbacks. Forståelse av de alltid skiftende mote-preferansene til kvinner, tilbyr New Eras capser for kvinner den perfekte blandingen av moderne estetikk og tidløs appell. Merket tilbyr valg for å passe enhver kvinnes smak. For menn som søker hodeplagg som enkelt komplimenterer deres mote-sanser, gir utvalget av New Eras capser for menn en omfattende seleksjon.
Ideell for kaldere vær, kombinerer New Eras beanies varme med stil. Laget av premium materialer og med ulike design, er disse beanies et must-have-tilbehør under vintermånedene. Utover hodeplagg har New Era utvidet tilbudet sitt til å inkludere en diversifisert linje med klær, som fanger essensen av urban mote. Fra hettegensere og T-skjorter til jakker og tilbehør, kompletterer New Eras klær merkets hodeplagg-samling, slik at fans kan fullføre utseendet fra hode til tå.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk