up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

New Era

KASKETTER

KASKETTER

HATTE

HATTE

tøj

tøj

Afdelinger

Dametøj

Drengetøj

Herretøj

Kufferter

Tilbehør

Alle( New Era )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

New era

New Era er en verdensberømt mærke, der har sat et uigennemtrængeligt præg på verden af hovedbeklædning. Stiftet i 1920 af Ehrhardt Koch, kom selskabet oprindeligt fra Buffalo, New York, med en vision om at revolutionere baseball caps for professionelle baseball-hold. Deres urokkelige dedikation til kvalitet, innovation og ægte håndværk etablerede dem hurtigt som den officielle på-feltet-leverandør af Major League Baseball (MLB) i 1934. Dette afgørende øjeblik fastslog ikke kun New Era's position i sportens verden, men lagde også grundlaget for deres rejse mod at blive et ikonisk streetwear-mærke.
Gennem årtierne fortsatte New Era med at udvide sit produktsortiment med et bredt udvalg af hovedbeklædning, tøj og accessories. Mærkets hatte, caps og beanies er blevet symboler på bykultur, adopteret af atleter, musikere og entusiaster verden over. Deres engagement i innovation, stil og kvalitet har styrket deres placering i modeverdenen og gjort dem til fans på tværs af forskellige demografier. Med et bredt udvalg af hovedbeklædning og tøjemuligheder fortsætter New Era med at være en drivkraft i krydset mellem sport og bymode.

New Era er et arv af ikoniske hovedbeklædning

New Era's hatte er det ypperste af stil, der forener bymode med sportsarv. Kendt for deres signatur 59FIFTY fitted cap, er disse hatte karakteriseret ved deres strukturerede design, højkvalitetsmaterialer og ikonisk flad kant. New Eras hatte er tilgængelige i et enormt udvalg af farver, designs og samarbejder med popkulturikoner. Med henblik på de modebevidste kvinder i dag tilbyder New Era Hatte til Kvinder et diversificeret udvalg af hatte specifikt designet til at komplimentere feminine stilarter. New Eras hatte til mænd udstråler en anstrengelsesløs coolness, der taler til den moderne maskulinitet. Uanset om det er en klassisk 59FIFTY fitted cap eller en trendy trucker hat, kan mænd finde det perfekte hovedbeklædning til at forbedre deres looks og udtrykke deres individualitet.
New Era Caps-samlingen inkluderer et imponerende udvalg af justerbare caps og strapbacks. Forståelse af den stadigt skiftende modepræferencer hos kvinder leverer New Era caps til kvinder en blanding af moderne æstetik og evig appel. Mærket tilbyder valg, der passer til enhver kvindes smag. For mænd, der søger hovedbeklædning, der problemfrit komplimenterer deres modebevidsthed, leverer det brede udvalg af New Era caps til mænd et omfattende udvalg.
Ideel til koldere vejr, kombinerer New Era beanies varme med stil. Lavet af premiummaterialer og med forskellige designs er disse beanies et must-have-tilbehør i vintermånederne. Udover hovedbeklædning har New Era udvidet sine tilbud til at inkludere en diversificeret linje af tøj, der fanger essensen af bymode. Fra hoodies og T-shirts til jakker og accessories komplementerer New Era tøjsamlingens hovedbeklædning, så fans kan fuldende deres looks fra top til tå.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk