up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

New Era

CAPS

CAPS

HATUJA

HATUJA

vaatetus

vaatetus

Osastot

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

KAIKKI( New Era )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

New era

New Era on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka on jättänyt jälkensä huipputuotteiden maailmaan. Yhtiö perustettiin 1920 Ehrhardt Kochin toimesta Buffalo, New Yorkissa, visiona luoda revolutionaarisia baseball-lippalakkeja ammattilaisjoukkueille. Heidän lujittamaton sitoutumisensa laatuun, innovaatioon ja oikeaan ammattitaitoon vahvisti heidän asemansa urheilumaailmassa ja perusti heidän matkansa ikoniseen streetwear-brändiin vuonna 1934.
Kymmenien vuosien aikana New Era laajensi tuotevalikoimaansa tarjotakseen laajan valikoiman päähineitä, vaatteita ja asusteita. Heidän hattunsa, lippalakkinsa ja piponsa ovat tulleet urban-kulttuurin symboleiksi, joita on omaksunut urheilijat, muusikot ja innokkaat ympäri maailman. Heidän sitoutumisensa innovaatioon, tyyliin ja laatuun on vahvistanut heidän paikkansa muodin maailmassa ja ansainnut heille faneja eri demografioissa. Laajan päähin- ja vaatevalikoimansa ansiosta New Era on edelleen voimakas voima urheilun ja kaupunkimuodin risteyksessä.

New Era on ikonisen huipputuotteiden perintö

New Era´n hatut ovat tyylin ytimessä, sekoittaen kaupunkimuodin ja urheiluperinteen. Tunnettuina 59FIFTY-lippalakeistaan, nämä hattu ovat tunnistettavissa rakenteestaan, korkealaatuisista materiaaleistaan ja ikonisen tasalakin ansiosta. New Eran hattuja on saatavilla valtavassa värivalikoimassa, suunnitteluissa ja yhteistyössä popkulttuurin ikonien kanssa. Palvellakseen tämän päivän muotitietoisia naisia, New Eran naisten hattuja tarjoaa monipuolinen kokoelma hattuja, jotka on suunniteltu täydentämään naisellisia tyylejä. New Eran miesten hattuja kuvaillaan helposti viileillä, joka resonoi moderneilla maskuliinisuudella. Olipa kyseessä sitten klassinen 59FIFTY-lippalakki tai trendikäs trukkarihattu, miehet voivat löytää täydellisen päähineen korostaakseen tyyliään ja ilmaistakseen persoonallisuutensa.
New Eran lippalakkikokoelma sisältää vaikuttavan valikoiman säädettäviä lippalakkeja ja strapbackeja. Ymmärtääkseen naisten muuttuvat muotipreferenssit, New Eran naisten lippalakit tarjoavat sekoituksen modernia esteettisyyttä ja ikuista vaikutelmaa. Brändi tarjoaa valintoja jokaisen naisen makuun. Miehille, jotka etsivät päähineitä, jotka täydentävät tyylitajuansa helposti, New Eran miesten lippalakkikokoelma tarjoaa laajan valikoiman.
Ideaali kylmempiä sääolosuhteita varten, New Eran pipot yhdistävät lämpöä ja tyyliä. Valmistettuna laadukkaista materiaaleista ja monipuolisilla suunnitteluilla, nämä pipot ovat pakollinen asuste talven kuukausina. Päähineiden lisäksi New Era on laajentanut tarjontaansa sisältäen monipuolisen linjan vaatteita, jotka kuvastavat kaupunkimuodin olemusta. Huppareista ja T-paidoista takkeihin ja asusteisiin, New Eran vaatteet täydentävät brändin päähinevalikoimaa, antaen fanien viimeistellä katseen päästä varpaisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje