Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Kelme

Om Kelme
"Kelme er et anerkendt sportsmærke med en rig historie, der stammer fra en passion for sportspræstation og innovation. Grundlagt i 1963 i den maleriske kystby Elche, Spanien, har Kelme etableret sig som et velkendt brand inden for sportsbeklædning og sko. Med et engagement i kvalitet, komfort og stil har Kelme været et betroet valg for atleter og entusiaster i årtier.
Kelmes dedikation til sportsmæssig excellence er tydelig i deres omfattende sortiment af produkter, lige fra sko, der forbedrer din præstation, til trøjer og jakker, der viser holdånden. Med en historie af innovation og et engagement i kvalitet fortsætter Kelme med at være et betroet navn inden for sportstøj, der opmuntrer atleter på alle niveauer til at nå deres fulde potentiale. Vælg Kelme og oplev forskellen i sportsbeklædningens excellence selv.

Et arv af sportsbeklædningens excellence

Kelme´s skokollektion er et bevis på deres dedikation til overlegen håndværk og design. Uanset om du er en erfaren atlet eller en tilfældig sportsentusiast, tilbyder Kelme sko komfort og præstation. Med innovative teknologier og førsteklasses materialer giver de den perfekte balance mellem støtte og stil. Lige fra løbesko til hverdagssneakers har Kelme en sko til enhver lejlighed. For fodboldentusiaster er Kelme fodboldsko et spilskifte. Designet med præcision og konstrueret til smidighed er disse sko en favorit blandt professionelle og amatørspillere. Kelme fodboldsko forbedrer din præstation på banen og giver dig selvtilliden til at udfordre enhver modstander.
Futsal kræver hurtige reflekser og præcis kontrol, og Kelme futsalsko er skræddersyet til denne hurtige sport. Designet med holdbarhed og smidighed for øje giver disse sko greb og manøvredygtighed, du har brug for for at dominere futsalbanen. Kelme futsalsko er betroet af futsalspillere over hele verden og er en essentiel del af dit udstyr. Designet til at optimere fart, kraft og kontrol giver Kelme fodboldstøvler dig den fordel, du har brug for for at præstere på banen. Uanset om du er angriber, midtbanespiller eller forsvarsspiller, tilbyder Kelme fodboldstøvler den præstation, du kræver, og sikrer, at du spiller dit bedste i hver kamp.
Kelme trøjer er mere end bare sportstøj; de er et symbol på holdstolthed og enhed. Fremstillet med høj kvalitet og åndbart materiale holder disse trøjer dig komfortabel på banen. Når vejret bliver køligt, er Kelme jakker dit skjold mod elementerne. Designet til varme og beskyttelse er disse jakker perfekte til udendørs træning eller afslappet tøj. Med forskellige stilarter og designs er Kelme jakker den perfekte blanding af mode og funktion."