up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Kappa

Kappa

Alle ( Kappa )

Om Kappa

Kappa er et italiensk sportstøjsmærke, der har været overalt siden 1916 i Torino, Italien. Oprindeligt fokuserede mærket på at producere undertøj og andet tøj, men det skiftede hurtigt sit fokus til sportstøj. Kappa fik hurtigt popularitet i 1980'erne og 1990'erne, takket være sine joggingdragter båret af fodboldspillere, tennisspillere og andre atleter. Kappas logo, der har et mand og kvinde, der sidder ryg mod ryg, blev ikonisk og synonymt med mærket. Logoen skal repræsentere ligestilling og gensidig støtte mellem kønnene. Kappa er blevet et populært valg for retro og vintage sportstøj.

Kappa tilbyder et bredt udvalg af tøj og sko

Kappa tøj er kendt for sine højkvalitetsmaterialer, innovative designs og detaljeret opmærksomhed. Mærkets tøj spænder fra sportstøj til streetwear og omfatter t-shirts, sweatshirts, bukser, jakker og tilbehør. Kappas fodsåler er designet til at være behagelige at bære, med dæmpning og støtte til foden. Kappa slides er et populært valg for behageligt og stilfuldt casual fodtøj, de er også blevet et modetilbehør.
Kappa hoodies er lavet af forskellige materialer, herunder bomulds- og polyesterblandinger, og fås i flere farver og stilarter. Kappa hoodies er også designet til at være behagelige, med bløde og åndbare materialer, der giver fri bevægelighed. Hoodien er ideel til køligt vejr, da den giver varme og beskyttelse mod elementerne. Kappa bukser fås i forskellige stilarter og materialer, herunder sweatpants, track pants og joggere. En af de vigtigste fordele ved Kappa bukser er deres alsidighed. De kan bæres til forskellige aktiviteter, herunder træning, og casual wear.
Kappa shorts er også kendt for deres holdbarhed. Mærket bruger højkvalitetsmaterialer og konstruktionsmetoder for at sikre, at shortsene kan modstå slid og tear fra fysisk aktivitet. De er ofte designet med fugtabsorberende egenskaber for at holde kølig og tør under træning. Kappa joggingdragter består typisk af matchende jakker og bukser lavet af lette og åndbare materialer som polyester eller bomuldsblandinger. Kappa joggingdragter er et populært valg for atleter og sportsentusiaster verden over. Kappa sko er et populært fodtøjsmærke lavet af mærket, designet til atletisk ydeevne og casual wear. Kappa sko fås i forskellige stilarter, herunder løb, træning og casual sneakers. Kappa sko er perfekte til dem, der søger højkvalitetsfodtøj til atletisk ydeevne og casual wear.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk