Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fodboldudstyr

Fodboldudstyr

Find et bredt udvalg af Fodboldudstyr-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Udstyr

Mærker for Udstyr

Hvordan vælger man det rigtige fodboldudstyr?

Bolde

Du kan vælge en fodbold ud fra de overflader, du vil spille på. Du bør vælge en bold, der er lettere og mere behagelig at spille på græs og sand, og som er mindre smertefuld at sparke barfodet. Indledningsbolde er ideelle til at spille på græs, da de har en god hoppekvalitet. Til andre overflader er en holdbar gummibold af god kvalitet tilstrækkelig. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport og Hummel er de mest anerkendte producenter af fodbolde.

Flasker

Fodbold spilles i et højt tempo og kræver meget udholdenhed. Fodboldspillere skal holde deres krop hydreret for at yde deres bedste på banen. Af denne grund er vandflasker designet til at opretholde en god hydrering i dine træningssessioner eller konkurrerende kampe. Du bør vælge en vandflaske, der er lækagefri, let og kan genbruges.

Målmandshandsker og handsker

Målmandshandsker er et must have fodboldsæt. Fodboldmålmandshandsker forbedrer grebet, giver beskyttelse, dæmper hænderne og hjælper målmanden med at fange, slå eller blokere bolden i at komme ind i nettet. Når det kommer til at vælge den rigtige handskestørrelse, bør du overveje fingerbeskyttelse, snit, håndstørrelse, form, håndflade, ryg og lukkesystem og materiale.

Beskyttelser

For generel kropsbeskyttelse skal fodboldspillere bære forskellige beskyttelsesgenstande i løbet af en fodboldkamp. Dette sæt består af skulderpuder, handsker, hjelme, tykke knæpuder, jockstrap eller kompressionsshorts, mundbeskytter og sko. Fodboldbeskyttelsesudstyr er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder holdbare, slagfaste skumgummi, elastikker og støbt plast.

Solbriller

Nogle linser er muligvis ikke holdbare nok til at modstå fodboldkampen. Derfor bør du vælge specialiserede solbriller , som har vist sig at være effektive til at blive på plads under fodboldkampe. Et godt eksempel ville være polycarbonatmateriale, som er mere modstandsdygtigt over for stød end plastiklinser.

Mere om fodboldudstyr:

Andre vigtige materialer at overveje for godt fodboldudstyr omfatter tilbehør, armbånd og håndklæder . For at tørre sveden skal en fodboldspiller have et håndklæde af god kvalitet, som han kan tage med sig under kampen. Derudover er spillere også forpligtet til at bære wrist wraps eller bicep bands . Derudover forhindrer disse bånd også skader og beskytter mod hyperekstension.