up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tasker fodbold

Tasker fodbold

Find et bredt udvalg af Tasker-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker

Mærker for Tasker

Hvordan vælger man en fodboldtaske til børn?

Rygsække

Rygsække er, i deres nuværende stil, stoftasker, der bæres på ryggen og fastgøres med to stropper, der holdes over skuldrene. De kan have udvendige og indvendige lommer og lynlåse. Rygsække kommer i forskellige nuancer og størrelser.

Tasker

Taskerne er en slags sæk lavet af stof, der bruges til at transportere ting mere komfortabelt. Taskerne er som regel lavet af stabilt materiale, har mange lommer og har ofte et stativ til at bære dem. Indeni kan der være plads til et stort antal personlige ejendele. De er designet, så de kan passe til alt det udstyr, du skal bruge til træning og efterfølgende rengøring.

Gymsække

Gymsække er rygsække, der har et blødt format, der spændes med snørebånd. Det giver dig mulighed for at bære personlige ejendele, men har mindre kapacitet end andre typer sportstasker. Nogle gange har de en udvendig lomme på rygsækken, der giver dig mulighed for at opbevare småting individuelt.

Skotasker

Skotasker er en type taske, der bruges til at opbevare dine sko, mens du er på farten. Skotasker er normalt relativt lavet af stof eller nogle gange et hvilket som helst syntetisk materiale, de er stabile tasker og har samme form som skoen for at fylde minimalt.

Skuldertasker

Skuldertasker giver dig mulighed for hurtigt at tage små ting ud og lægge dem tilbage problemfrit med en let indsats. Skuldertasker giver dig også mulighed for at holde øje med dine ejendele med dig. Det er en lille og let taske.

Mere om fodboldtasker:

Jo mere om fodboldtasker omfatter toilettasker, fanny packs, medicinske tasker og boldtasker. Du kan købe disse tasker fra mange forskellige mærker som Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno , Hummel , Umbro .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk