up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Uhlsport

Herrekollektion

Herrekollektion

målmand

målmand

Handsker

Handsker

Skinnebensbeskyttere

Skinnebensbeskyttere

Bolde

Bolde

TASKER OG TILBEHØR

TASKER OG TILBEHØR

Afdelinger

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Officielt Udstyr

Recovery og Pleje

Støvler

Tasker

Tilbehør

Træning

Alle( Uhlsport )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Uhlsport

Du kan købe alle Uhlsport varer hos Goalinn . For at komme videre, er Uhlsport en berømt tysk producent af sportsartikler. Det er en international virksomhed baseret i Balingen i Baden Württemberg, Tyskland. Det var en af de første virksomheder, der udviklede målmandsudstyr til Uhlsports fodboldmålmænd. Uhlsport målmandsudstyr og talrige innovationer har forvandlet simple handsker til teknologiske og komfortable mesterværker.

Uhlsport, fodboldmærket

Tilbyder et bredt udvalg af Uhlsport målmandshandsker, der passer til enhver målmand på ethvert niveau af spillet. Uhlsport handsker er spækket med avancerede teknologier og funktioner, så du kan yde dit bedste. Uhlsports målmandshandsker har skum med højt greb, der tilbyder den perfekte balance mellem greb og beskyttelse for at hjælpe dig med at lande selv de hurtigste skud på mål. Hvert par Uhlsport handsker har et slående design. Uhlsport designer handsker til vådt eller tørt vejr og forskellige underlag, og du spiller med stil som målmand for børn, kvinder og mænd. Uhlsport har den rigtige handske til enhver målmand.Latex-kiler og nålespidser på handskerne hjælper med at beskytte dine hænder og give dine arme det fulde bevægelsesområde, du har brug for som målmand. Den nye, teknisk moderniserede udgave af Uhlsport- klassikeren fås også i vores målmandshandske i Goal INN-butikken. Derudover har mærket et fremragende udvalg af Uhlsport-bukser, så du kan vælge dine favoritter.

Uhlsport har det perfekte udstyr til dig

Uhlsport skinnebensbeskyttere kombinerer sikkerhed og fleksibilitet. Alt efter hvad der er essentielt for dig eller dit barn, kan du vælge mellem forskellige modeller: med ankelbeskyttelse, uden ankelbeskyttelse, med velcro, med ærme og med aftagelig plade. Alle skinnebensbeskyttere fås i forskellige størrelser til børn og voksne. Uhlsport sportstasker eller rygsække fås i forskellige størrelser og farver, med et rummeligt rum til sko eller flere sidelommer.
Til målmænd har Uhlsport udviklet praktiske målmandshandsketasker, der sikrer, at handskerne ikke smides væk i sportstasken og dermed er beskyttet mod skader.Med Uhlsports fodboldtræningstilbehør finder du alt, hvad du har brug for, lige fra nåleventiler og boldposer, til vandflasker og tæpper, til markspillerhandsker og kasketter. I netbutikken finder du også Uhlsport fodbolde af bedste kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk