up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ho Soccer

Handsker

Handsker

Tøj

Tøj

Beskyttende beklædning

Beskyttende beklædning

Bolde

Bolde

BASELAG

BASELAG

Børnetøj

Børnetøj

Afdelinger

Børnetøj

Dametøj

Herretøj

Tasker

Tilbehør

Træning

Alle( Ho Soccer )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Ho soccer

Ho Soccer er et anerkendt mærke, der specialiserer sig i produktion og distribution af højkvalitets målmandudstyr og beklædning. Med en forpligtelse til innovation og ydeevne har Ho Soccer etableret sig som et troværdigt navn blandt målmænd verden over. Mærkets omfattende produktsortiment inkluderer tøj, handsker, beskyttelsesudstyr og bolde, alle designet til at forbedre færdighederne og selvtilliden hos målmænd på alle niveauer. Ho Soccer blev grundlagt i 2001 af Salvador Sánchez, en tidligere professionel målmand med en dyb passion for sporten. Gennem omfattende research og udvikling lykkedes det ham at udvikle et unikt latex kompound, som blev grundlaget for Ho Soccers berømte målmandshandsker. Mærket vandt hurtigt anerkendelse og tillid inden for målmandsfællesskabet, og tiltrak professionelle spillere og målmandstrænere, der søgte efter et rådighedsgreb i deres præstationer. Ho Soccers forpligtelse til innovation og løbende forbedring førte til udvidelsen af produktlinjen for at inkludere et omfattende sortiment af målmandstøj og udstyr, hvilket gør dem til et enkelt stop for alle målmandens behov. Ho Soccer er blevet et troværdigt mærke i verdenen af målmandssport ved løbende at levere innovative udstyr, der forbedrer præstationen. Ho Soccer forbedrer præstationen gennem innovativt udstyr

Ho Soccer tøj kombinerer funktionalitet med stil, og tilbyder et udvalg af målmandsspecifik beklædning designet til at forbedre præstationerne på banen. Fra målmandstrøjer og shorts til base layers og træningstrøjer, er hver beklædningsgenstand udformet med opmærksomhed på detaljer og anvendelse af højkvalitets materialer. Ho Soccers tøj kollektion sikrer optimal pasform, bevægelsesfrihed og fugtighedsstyring, hvilket giver målmændene den komfort, de har brug for under intense træninger og kampe. Ho Soccer forstår betydningen af at pleje ung talent, og deres børnetøjslinje er designet specifikt til aspirerende målmænd. Ho Soccer børnetøj sikrer, at unge målmænd har adgang til udstyr, der er egnet til deres alder og størrelse. Dette giver dem mulighed for at udvikle deres færdigheder, mens de nyder samme niveau af komfort og beskyttelse som deres ældre modstykker. Ho Soccer handsker er hjertet og sjælen i mærket. Ved hjælp af deres proprietære latexkompound tilbyder disse handsker enestående greb og kontrol, hvilket gør det muligt for målmændene at gøre afgørende redninger i enhver vejrsituation. Målmænd kan stole på mærkets dedikation til innovation, da de løbende forfinet deres handskedesign for at imødekomme de stadig skiftende krav fra spillet. Målmænd står overfor unikke udfordringer og kræver specialiseret beskyttelsesudstyr. Ho Soccer tilbyder et omfattende sortiment af produkter til at beskytte målmændene under træning og kampe. Ho Soccers beskyttelsesudstyr er designet til at minimere risikoen for skader uden at gå på kompromis med mobilitet eller præstationer. Dette giver målmændene mulighed for at dykke og gøre akrobatiske redninger med tillid og ro i sindet. Ho Soccer forstår vigtigheden af en pålidelig bold til træning og kampe. Uanset om det er til træning af håndteringsmetoder eller til at skærpe reaktioner, leverer Ho Soccer bolde den præstation og holdbarhed, som målmændene har brug for.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk