up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

New Balance

indendørs fodbold

indendørs fodbold

fodboldstøvler

fodboldstøvler

udstyr

udstyr

Mandetøj

Mandetøj

officielle sæt

officielle sæt

poser

poser

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Officielt Udstyr

Støvler

Tasker

Tilbehør

Alle( New Balance )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

New balance

New Balance er et fodtøjsmærke i verdensklasse og en førende producent af atletisk sko siden 1998. New Balance blev etableret i 1906 og indtil 1970; mærket fik sin accept som en korrigerende atletisk skofabrikant.
I dag er New Balance på et helt nyt niveau. Det leverer avanceret teknologi inden for skoproduktion, der blander stil, ydeevne og funktionalitet alt sammen. Den moderne teknologi er integreret i fremstillingen af disse løbesko, så der kan føles maksimal dæmpning og stabilitet under træning. New Balance løbe-, kausale og gåsko er alle lette, holdbare og behagelige at have på. Så hvis du er sneaker elsker, gå ikke glip af samlingen af vores nye sæson løbesko, der har ramt markedet med storm.

clouse menu Luk