up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Træning fodbold

Træning fodbold

Find et bredt udvalg af Træning-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Træning

Mærker for Træning

Hvad er nødvendigt for fodboldtræning?

Agility stiger

Agilitystiger er et træningsredskab, der bruges af atleter til at udføre et stort antal agilityøvelser. Hurtige bevægelser mellem trapper hjælper dig med at lære at balancere og koordinere, øge din puls og forbedre hastighed og atletisk præstation.

Flasker

Til fodboldtræning skal du forblive hydreret for at yde dit bedste. Der er en bred vifte af hydreringsflasker designet til atleter, som du kan bruge under fodboldtræning.

Kegler

Fodboldkegler er enkelt, men meget nyttigt træningsudstyr, med lyse farver, der er ideelle til øvelser og træning. De bruges til agility og hastighedsøvelser for spillere på alle positioner og færdighedsniveauer.

Elastik, ringe og reb

Atleter bruger elastikker, ringe og reb til muskelstyrketræning og øvelser. Disse træningsmaterialer er gode til modstandstræning og hjælper med at forbedre din hastighed og kraft.

Fodbold mål

Fodboldmål bruges til at træne spark og forbedre teknikken til at score mål. Med træning forbedres angriberens skudevne over tid.

Taktiske tavler

Fodboldens taktiktavler er designet til at hjælpe dig med at skabe din egen taktik til hver kamp og have strategien på en visuel måde. Disse magnettavler fås i forskellige størrelser og dimensioner, som du kan vælge til dine træningsbehov.

Fodbold træningssmække

Fodboldtræningssmække er lette, åndbare og behagelige at have på, da de ikke hæmmer spillernes præstationer. De bruges hovedsageligt til at skelne træningshold. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport og Asics er de vigtigste mærker, der designer dem med den højeste kvalitet til fodboldspillere.

fløjter

Fløjter er et lille stykke træningsudstyr, men de er et vigtigt instrument til enhver fodboldkamp. Dommerne bruger fløjterne til at stoppe spillet, når der er begået en overtrædelse eller spilletid er udløbet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk