up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

adidas

Predator

Predator

Copa

Copa

X Crazyfast

X Crazyfast

Bolde

Bolde

Landshold

Landshold

Real Madrid

Real Madrid

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Markedsføring

Officielt Udstyr

Støvler

Tasker

Tilbehør

Træning

Alle( adidas )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

adidas

Ejerskab dit look med perfektion med Adidas

Tag din plads i sport med Adidas-området hos Goalinn. Adidas er et førende mode sportstøj mærke grundlagt af Adolf Dassler i 1949. I starten fokuserede det kun på Adidas sportsko, men senere blev det udvidet til forskellige sportstøj og streetwear-varer. Den bedste kvalitet og behageligt materiale gjorde kunder blindt stole på dette mærke bare ved at se logoet på tøjet. Tag fat i ethvert Adidas-element hos Goalinn for at gå på banen med stil. Det er kendt for sin fremragende kvalitet i Adidas sko til drenge og piger. Derudover har Adidas støvler opretholdt deres særlighed i deres innovative og fashionable design. De har den bedste acceleration og grebseffekt for at forbedre din præstation og undgå unødvendige skader. Par dem med Adidas-strømper for at tilføje ekstra komfort til dine fødder.

Adidas tilbyder dig alt, hvad du har brug for til at praktisere sport

Ud over fodtøj kan du finde alle slags sportstøj, såsom Adidas-jakker, Adidas-shorts, Adidas-sports-bh'er og meget mere. Dette sportstøj er meget let og tillader luft at passere under træning, og det elastiske og svedafvisende materiale fordobler præstationen. Spillere kan også oprette brugerdefinerede ord eller meddelelser til deres holdjakker. Adidas-hoodies og Adidas-beanies er også et godt valg, når det kommer til at spille udenfor, holder dig varm og behagelig uden lag. Bomuldet, der anvendes til fremstilling af disse beklædningsgenstande, forhindrer hudallergier forårsaget af brug af andre materialer. Mens for at øge slidstyrken af tøjet, bruger Adidas dobbeltstrikkede stoffer. Så de gør dig give dit bedste i spillet uden at blive begrænset til at gøre noget. Ud over tøj og fodtøj har det en bred vifte og forskellige tilbehør, såsom caps, tasker, Adidas-bælter og meget mere. Alle disse produkter inspirerer dig kreativt, og ikoniske design med et moderne twist gør dem både klassiske og moderne.

Mere om Adidas

Adidas er førende inden for tilbyder næsten alle slags sportstøj af høj kvalitet over hele verden. Og nu kan du få dit yndlingselement hos Goalinn, din fodboldbutik. Sportgarderoben kan kun fuldendes med Adidas-kollektionen. Adidas er nu et mærke, der altid er i den nyeste mode med udmeldinger, der er udgivet i år, som kan tilføje et chic touch til dit look. Det søde på kagen er dets elegante og tidløse stykker, der sikrer, at du vil skinne med deres reflekterende detaljer selv i dårligt lys.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk