up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Återhämtning och Vård fotboll

Återhämtning och Vård fotboll

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och Vård-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och Vård

Märken i Återhämtning och Vård

Hur påskyndar man muskelåterhämtning?

Artikulära skydd

Artikulära skydd används för att begränsa frakturer och smärta och för att täcka ett ärr eller sår från en externt belastad del som stöds av inre kanter. Artikulära skydd är runda med strukturerade kanter som gör att du kan applicera önskad kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer används för att reglera nervsystemet genom elektriska stimuli. Elektrostimulatorer tjänar genom att överföra elektriska signaler till spända muskler. De används ofta i sjukgymnastik för att förbättra eller bibehålla muskelstyrkan.

Första hjälpen

Första hjälpen är insamling av viktiga föremål och verktyg som används för att ge medicinsk hjälp. Första hjälpen kan hjälpa till att förhindra att skadan blir värre och kan potentiellt rädda alla resor till sjukhus eller läkare utan tid. Du kan köpa första hjälpen kit från Mizuno , Uhlsport , Rinat, Hummel och Kelme .

Massagerullar och bollar

Massagerullar och bollar används för självmassage av kroppen hemma. Massagerullar och bollar används för att lindra smärta och svullnad som orsakas i musklerna på grund av eventuell skada eller hård träning. Dessa massagerullar och bollar hjälper till att slappna av spända muskler.

Smarta vågar

Vågar används för att uppskatta din vikt och kondition. Smarta vågar hjälper till att bestämma proportionerna av fett, vävnad och vatten i kroppen. Nuförtiden ger de mycket information om din kropp så att du kan hålla den i ett hälsosamt tillstånd.

Självmassage och pressoterapi

Självmassage och pressoterapi kan hjälpa till att lindra smärta, bultande och muskelinflammation, och förbättra stagnation, energi och fokus i kroppen, såväl som sinnet. Självmassage och pressoterapi förbättrar blodcirkulationen och håller kroppen i form och avslappnad.

Mer om återhämtning:

Sportkrämer : Sportkrämer används för att behandla värk och smärta som orsakas av sport.
Tejp : Tejp appliceras på kroppen för att lindra smärta, minska smärta och förbättra prestationsförmågan.
Personlig vård : Personlig vård inkluderar produkter som tandkräm, handtvätt, ansiktsservetter, etc.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga