up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautuminen ja Hoito jalkapallo

Palautuminen ja Hoito jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja Hoito tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja Hoito

n merkit Palautuminen ja Hoito

Kuinka nopeuttaa lihasten palautumista?

Nivelsuojat

Nivelsuojaimia käytetään murtumien ja kivun rajoittamiseen sekä arven tai haavan peittämiseen ulkopuolelta kuormitetusta osasta, jota tukevat sisäreunat. Nivelsuojat ovat pyöreitä, ja niissä on rakenteelliset reunat, joiden avulla voit käyttää haluttua voimaa.

Sähköstimulaattorit

Sähköstimulaattoreita käytetään säätelemään hermostoa sähköisten ärsykkeiden avulla. Sähköstimulaattorit välittävät sähköisiä signaaleja jännittyneisiin lihaksiin. Niitä käytetään usein fysioterapiassa parantamaan tai ylläpitämään lihasvoimaa.

Ensiapu

Ensiapu on lääketieteellisen avun antamiseen käytettyjen välttämättömien esineiden ja työkalujen kokoelma. Ensiapu voi auttaa estämään vaurioiden pahenemisen ja voi mahdollisesti säästää matkat sairaalaan tai lääkäriin ilman ajanvarausta. Ensiapupakkauksia voi ostaa Mizunolta , Uhlsportilta , Rinatilta, Hummelilta ja Kelme .

Hierontarullat ja pallot

Hierontarullia ja palloja käytetään kehon itsehierontaan kotona. Hierontarullia ja palloja käytetään lievittämään vamman tai kovan harjoituksen aiheuttamaa kipua ja turvotusta lihaksissa. Nämä hierontarullat ja pallot auttavat rentouttamaan jännittyneitä lihaksia.

Älykkäät vaa´at

Vaakoja käytetään painosi ja kuntosi arvioimiseen. Älykkäät vaa´at auttavat määrittämään rasvan, kudoksen ja veden osuudet kehossa. Nykyään ne antavat paljon tietoa kehostasi, jotta voit pitää sen terveenä.

Itsehieronta ja pressoterapia

Itsehieronta ja pressoterapia voivat lievittää kipua, sykkimistä ja lihastulehdusta sekä parantaa kehon ja mielen pysähtyneisyyttä, energiaa ja keskittymistä. Itsehieronta ja pressoterapia parantavat verenkiertoa ja pitävät kehon kunnossa ja rentoutuneena.

Lisää palautumisesta:

Urheiluvoiteet : Urheiluvoiteita käytetään urheilun aiheuttamien särkyjen ja kivun hoitoon.
Teipit : Teipit kiinnitetään vartaloon kivun lievittämiseksi, kivun vähentämiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi.
Henkilökohtainen hoito : Henkilökohtaiseen hoitoon kuuluvat tuotteet, kuten hammastahna, käsienpesu, kasvopyyhkeet jne.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje