Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell fotball

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Hvordan fremskynde muskelgjenoppretting?

Artikulære beskyttere

Artikulære beskyttere brukes til å begrense brudd og smerte og for å dekke et arr eller sår fra en eksternt belastet del støttet av indre kanter. Artikulære beskyttere er runde med strukturerte kanter som lar deg bruke ønsket kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer brukes til å regulere nervesystemet gjennom elektrisk stimuli. Elektrostimulatorer tjener ved å overføre elektriske signaler til anspente muskler. De brukes ofte i fysioterapi for å forbedre eller opprettholde muskelstyrken.

Førstehjelp

Førstehjelp er samling av essensielle gjenstander og verktøy som brukes til å gi medisinsk hjelp. Førstehjelp kan bidra til å forhindre at skaden blir verre og kan potensielt spare turer til sykehus eller lege uten avtale. Du kan kjøpe førstehjelpsutstyr fra Mizuno , Uhlsport , Rinat, Hummel og Kelme .

Massasjeruller og baller

Massasjeruller og baller brukes til selvmassasje av kroppen hjemme. Massasjeruller og baller brukes til å lindre smerter og hevelser forårsaket i musklene på grunn av skade eller hard trening. Disse massasjerullene og ballene hjelper til med å slappe av anspente muskler.

Smarte vekter

Vekter brukes til å beregne vekt og kondisjon. Smarte vekter hjelper til med å bestemme proporsjonene av fett, vev og vann i kroppen. I dag gir de mye informasjon om kroppen din slik at du kan holde den i en sunn tilstand.

Selvmassasje og pressoterapi

Selvmassasje og pressoterapi kan bidra til å lindre smerte, banking og muskelbetennelse, og forbedre stagnasjon, energi og fokus i kroppen, så vel som sinnet. Selvmassasje og pressoterapi forbedrer blodsirkulasjonen og holder kroppen i form og avslappet.

Mer om restitusjon:

Sportskremer : Sportskremer brukes til å behandle smerter forårsaket av sport.
Tape : Tape påføres kroppen for å lindre smerte, redusere smerte og forbedre ytelsen.
Personlig pleie : Personlig pleie inkluderer produkter som tannkrem, håndvask, ansiktsservietter, etc.