up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Träning fotboll

Träning fotboll

Hitta ett brett utbud av Träning-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Träning

Märken i Träning

Vad krävs för fotbollsträning?

Agilitystegar

Agilitystegar är ett träningsredskap som används av idrottare för att utföra ett stort antal agilityövningar. Snabba rörelser mellan trappor hjälper dig att lära dig att balansera och koordinera, öka din puls och förbättra hastighet och atletisk prestation.

Flaskor

För fotbollsträning måste du hålla dig hydrerad för att prestera ditt bästa. Det finns ett brett utbud av vätskeflaskor designade för idrottare som du kan använda under fotbollsträning.

Kottar

Fotbollskoner är enkla men mycket användbara träningsredskap, med ljusa färger som är idealiska för övningar och träningar. De används för agility och hastighetsövningar för spelare på alla positioner och nivåer.

Resår, ringar och rep

Idrottare använder resår, ringar och rep för muskelstyrketräning och övningar. Dessa träningsmaterial är bra för motståndsträning och hjälper till att förbättra din hastighet och kraft.

Fotbollsmål

Fotbollsmål används för att träna sparkar och förbättra tekniken för att göra mål. Med träning förbättras anfallarens skottförmåga med tiden.

Taktiska brädor

Fotbollstavlorna är designade för att hjälpa dig skapa din egen taktik för varje match och ha strategin på ett visuellt sätt. Dessa magnettavlor finns i olika storlekar och dimensioner som du kan välja för dina träningsbehov.

Fotbollsträningshaklappar

Fotbollsträningshaklappar är lätta, andas och bekväma att bära eftersom de inte hindrar spelarnas prestation. De används främst för att särskilja träningslag. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport och Asics är de främsta varumärkena som designar dem med högsta kvalitet för fotbollsspelare.

Visslar

Visslor är en liten del av träningsutrustning, men de är ett viktigt instrument för varje fotbollsmatch. Domarna använder visselpiporna för att stoppa spelet när en överträdelse har begåtts eller speltiden har förflutit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga