Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Harjoittelu

Harjoittelu jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Harjoittelu tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Harjoittelu

n merkit Harjoittelu

Mitä jalkapalloharjoitteluun tarvitaan?

Agilitytikkaat

Agilitytikkaat ovat harjoitusväline, jota urheilijat käyttävät useiden agilityharjoitusten suorittamiseen. Nopeat liikkeet portaiden välillä auttavat sinua oppimaan tasapainoa ja koordinaatiota, lisäämään sykettäsi ja parantamaan nopeutta ja urheilullista suorituskykyä.

Pullot

Jalkapalloharjoittelussa sinun on pysyttävä nesteytyksessä, jotta voit tehdä parhaansa. Tarjolla on laaja valikoima urheilijoille suunniteltuja nesteytyspulloja , joita voit käyttää jalkapalloharjoitteluun.

Käpyjä

Jalkapallokartiot ovat yksinkertaisia mutta erittäin hyödyllisiä harjoitusvälineitä, joiden kirkkaat värit sopivat ihanteellisesti harjoituksiin ja harjoituksiin. Niitä käytetään agility ja nopeusharjoituksiin kaikentasoisille ja kaikentasoisille pelaajille.

Kumikumit, renkaat ja köydet

Urheilijat käyttävät joustoja, renkaita ja köysiä lihasvoimaharjoitteluun ja harjoituksiin. Nämä koulutusmateriaalit sopivat erinomaisesti vastusharjoitteluun ja auttavat parantamaan nopeuttasi ja tehoasi.

Jalkapallomaalit

Jalkapallomaaleja käytetään harjoittelemaan potkuja ja parantamaan maalien tekemistekniikkaa. Harjoittelun myötä hyökkääjän laukauskyky paranee ajan myötä.

Taktiset taulut

Jalkapallotaktiikkalaudat on suunniteltu auttamaan sinua luomaan oma taktiikkasi jokaista ottelua varten ja strategian visuaalisella tavalla. Näitä magneettitauluja on saatavana eri kokoisina ja mitoiltaan, jotka voit valita harjoitustarpeisiisi.

Jalkapalloharjoituslaput

Jalkapalloharjoituslaput ovat kevyitä, hengittäviä ja mukavia käyttää, koska ne eivät estä pelaajien suorituskykyä. Niitä käytetään pääasiassa erottamaan koulutusryhmät. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport ja Asics ovat tärkeimmät tuotemerkit, jotka suunnittelevat ne jalkapalloilijoille laadukkaimmin.

Pillit

Pillit ovat pieni osa harjoitusvälineitä, mutta ne ovat tärkeä väline jokaisessa jalkapallopelissä. Tuomarit lopettavat pelin vihellillä , kun rikkomus on tehty tai peliaika on kulunut umpeen.