up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Trening fotball

Trening fotball

Finn et bredt utvalg av Trening-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Trening

Merkevarer av Trening

Hva er nødvendig for fotballtrening?

Agility stiger

Agilitystiger er et treningsverktøy som brukes av idrettsutøvere til å utføre et stort antall agilityøvelser. Raske bevegelser mellom trapper hjelper deg å lære å balansere og koordinere, øke pulsen og forbedre hastighet og atletisk ytelse.

Flasker

For fotballtrening må du holde deg hydrert for å yte ditt beste. Det finnes et bredt utvalg av hydreringsflasker designet for idrettsutøvere som du kan bruke under fotballtrening.

Kjegler

Fotballkjegler er enkelt, men veldig nyttig treningsutstyr, med lyse farger som er ideelle for øvelser og øvelser. De brukes til smidighets og fartsøvelser for spillere i alle posisjoner og ferdighetsnivåer.

Strikk, ringer og tau

Idrettsutøvere bruker strikk, ringer og tau til muskelstyrketrening og øvelser. Disse treningsmaterialene er flotte for motstandstrening og bidrar til å forbedre hastigheten og kraften din.

Fotballmål

Fotballmål brukes til å trene spark og forbedre teknikken for å score mål. Med trening forbedres spissens skuddevne over tid.

Taktiske tavler

Fotballtaktikktavlene er designet for å hjelpe deg med å lage din egen taktikk for hver kamp og ha strategien på en visuell måte. Disse magnetbrettene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og dimensjoner som du kan velge for dine treningsbehov.

Fotballtreningssmekker

Fotballtreningssmekker er lette, pustende og behagelige å ha på seg da de ikke hindrer spillernes ytelse. De brukes hovedsakelig til å skille treningslag. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport og Asics er hovedmerkene som designer dem med høyeste kvalitet for fotballspillere.

Plystre

Plystre er et lite stykke treningsutstyr, men de er et viktig instrument for enhver fotballkamp. Dommerne bruker fløytene til å stoppe spillet når et brudd er begått eller spilletid er utløpt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk