up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sena

Communicatie

Communicatie

Accessoires

Accessoires

MTB-helmen

MTB-helmen

Categorieën

Electronica

Helmen

Alles( Sena )

Sena

Sena is een toonaangevende wereldwijde merk dat zich specialiseert in het creëren van innovatieve communicatiesystemen en slimme accessoires voor motorrijders. Sinds de oprichting staat Sena aan de vooravond van de revolutie op het gebied van veiligheid, verbinding en communicatie op de weg. Sena, opgericht in 1998 door Tae Kim, begon als een klein bedrijf in Seoul, Zuid-Korea, met als visie om de rijervaring te verbeteren met behulp van geavanceerde technologie. Het merk begon met een focus op het ontwikkelen van Bluetooth-communicatiesystemen speciaal ontworpen voor motorhelmen. Sena's toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft hen in staat gesteld om baanbrekende producten te creëren die de industrie hebben beïnvloed en nieuwe normen hebben ingesteld voor motorcommunicatie en veiligheid.
Sena is uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor veiligheid, verbinding en innovatie voor motorrijders wereldwijd. Met een divers aanbod van hoogwaardige producten dat aansluit bij verschillende rijvoorkeuren en stijlen, blijft Sena de grenzen verleggen van wat mogelijk is, zodat rijders kunnen genieten van de weg terwijl ze verbonden en beschermd blijven.

Sena verbindt rijders door veiligheid te revolutioneren

Sena's toewijding aan motorliefhebbers gaat verder dan communicatieapparaten. Ze produceren ook hoogwaardige motoren die zijn aangepast aan de behoeften van moderne rijders. Sena-motoren hebben een slanke ontwerpen, krachtige motoren en geavanceerde functies, waardoor ze populair zijn bij rijders met verschillende voorkeuren en stijlen. Sena-helmen zijn het resultaat van hun diepgaande kennis van de behoeften van rijders. Sena-helmen combineren veiligheid, comfort en geavanceerde technologie om een ongeëvenaarde rijervaring te bieden. Of u nu voorkeur geeft aan volzicht, modulair of open gezicht helmen, Sena heeft een breed scala aan opties om aan verschillende rijstijlen en omstandigheden te voldoen.
Sena-motorhelmen zijn uitgerust met geïntegreerde communicatiesystemen, waardoor rijders verbonden kunnen blijven met hun mederijders, handsfree kunnen bellen, muziek kunnen luisteren en toegang kunnen krijgen tot GPS-navigatie onderweg. Deze helmen getuigen van het toewijding van het merk om de veiligheid van de rijder te verbeteren zonder concessies te doen aan gemak en stijl. Sena-modulaire helmen bieden de veelzijdigheid van een helm met volzicht met het gemak van een open gezichtontwerp. De omhoog klappende kinbar geeft rijders de mogelijkheid om eenvoudig te schakelen tussen volledige dekking en meer luchtstroom, wat ze ideaal maakt voor zowel lange ritten als stadsverkeer.
Sena-volzichthelmen bieden maximale bescherming en comfort voor rijders die op zoek zijn naar een uitgebreide oplossing voor hoofdbescherming. Met geavanceerde ventilatiesystemen, geluidsbesturingsfuncties en geïntegreerde communicatiefuncties bieden deze helmen een meeslepende rijervaring, waarbij veiligheid altijd voorop blijft staan. Sena's open gezicht helmen combineren klassiek ontwerp met moderne technologie. Deze helmen bieden een luchtig gevoel en vergroten het perifere zicht, waardoor ze populair zijn bij rijders die de vrijheid van een open gezichthelm willen, terwijl ze verbonden blijven met hun apparaten. Naast motorhelmen, fabriceert Sena een breed scala aan elektronische apparaten afgestemd op rijders. Van Bluetooth-headsets die perfect in helmen passen tot aan het stuur bevestigde accessoires zoals camera's, afstandsbedieningen en bandenspanningsmonitors, Sena´s elektronische apparaten zijn ontworpen om het motorrijden te vereenvoudigen en te verrijken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden