up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Fischer

ALPINA STÖVLAR

ALPINA STÖVLAR

NORDISKA STÖVLAR

NORDISKA STÖVLAR

herrkläder

herrkläder

ALPINA SKI

ALPINA SKI

NORDISK SKI

NORDISK SKI

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Kategorier

Bagar och Ryggsäckar

Barnkläder

Damkläder

Glasögon och Solglasögon

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Pjäxor

Ski

Skidbindningar

Skidstavar

Snowboards

Allt( Fischer )

Fischer

Fischer grundades 1924 i Österrike och tillverkning sker där och i Ukraina. Fischer är en österrikisk vintersportmärke som tillverkar utrustning och är unikt inom nordisk skidåkning, alpin skidåkning och ishockeyutrustning. Företaget är fantastiskt när det gäller nordisk skidåkning och är också det mest pålitliga och ledande märket inom alpin skidåkning. Det är berömt för innovation och kvalitetsarbetsteknik världen över. Dessutom är Fischer en av de mest prominenta tillverkarna av högkvalitativa ishockeyklubbor. Alla Fischer-artiklar kan köpas på Snowinn.

Fischer är bäst för skidprodukter

Vinterutrustning inkluderar skidor, stövlar, bindningar och tillbehör (ryggsäckar, väskor). Som en riktig skidåkare har Fischer haft extraordinär framgång att göra supermodeller med hastighet och teknisk skicklighet. Fischer är ett världskänt varumärke. Fischer har allt för dig. Fischer-varumärket har ett sortiment av produkter för olika åldrar. Varumärket har också ett stort utbud av skidor. Klädlinjen består av många alternativ, som pikétröjor, byxor, jackor, t-shirts, luvtröjor, handskar, sjalar, regnjackor, stickade mössor och strumpor. Fischer varumärkesprodukter har hög kvalitet och tillförlitlighet.
Varje Fischer skidstövel är fylld av passion och ett engagemang för skidåkning när det gäller backarna, friåkning eller touring. Fischer är en perfekt stövel med en legitim turmodus, bra liner och gott om stöd för de flesta situationer. Fischer skidväska är perfekt för att skydda och resa med skidor eftersom den är lätt, tålig och 100% polyester. Det bästa är att en dubbel dragkedja gör det utmärkt att öppna och stänga och dess handtagstroppar gör det bekvämt för dig att bära. Den finns i olika färger. För alla de som älskar snösport, då är Fischer för dig.
Fischer skidor längdåkning kommer att göra dina utomhusvinterstunder glada och minnesvärda och du är bekväm också. Du kan också handla det bästa urvalet av Fischer alpina stövlar. Fischer Nordic Boot är en bra allroundstövel med en balans av komfort, en modern touch och tekniska funktioner. Vattenavvisande Comfort Guard-isolering håller dig bekväm. Fischer gör unika AT-skidor, stövlar och bindningar på marknadsnivå. Dessa är lätta, tåliga och prisvärda. Stövlar finns för både män och kvinnor, skidor och längdåkningsbindningar, du hittar din nya utrustning inom din komfortzon för att njuta av säsongen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga