up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Fischer

ALPINE STØVLER

ALPINE STØVLER

NORDISKE STØVLER

NORDISKE STØVLER

herreklær

herreklær

ALPINE SKI

ALPINE SKI

NORDISK SKI

NORDISK SKI

TILBEHØR

TILBEHØR

Avdelinger

Bagger og Sekker

Barneklær

Bindinger til Ski

Dameklær

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Ski

Skistøvler

Snowboards

Staver

Vernebriller og Solbriller

Allt( Fischer )

Fischer

Fischer ble etablert i 1924 i Østerrike, og produksjonen skjer der og i Ukraina. Fischer er et østerriksk vintersportmerke som produserer utstyr, og merket er unikt innen nordisk skikjøring, alpint og ishockeyutstyr. Selskapet er fantastisk innen nordisk skikjøring og er også det mest pålitelige og ledende merket innen alpint. Det er kjent for innovasjon og kvalitetsarbeidsteknologi over hele verden. I tillegg er Fischer blant de mest fremtredende produsentene av ishockeystaver av høyeste kvalitet. Du kan kjøpe alle Fischer-varer på Snowinn.

Fischer er best for skiprodukter

Vintersportutstyr inkluderer ski, støvler, bindinger og tilbehør (ryggsekker, bagasjer). Som en ekte skiløper har Fischer hatt utrolig suksess i å lage supermodeller med fart og teknisk ferdighet. Fischer er et kjent merke verden over. Fischer har alt du trenger. Fischer-merket har et bredt utvalg av produkter for ulike aldre. Merket har også et stort utvalg av Fischer-ski sett. Merkevarekolleksjonen inkluderer mange alternativer, som polo skjorter, bukser, jakker, t-skjorter, hettegensere, hansker, skjerf, regnfrakker, strikkeluer og sokker. Fischer-merkevarer har høy kvalitet og pålitelighet.
Hver Fischer ski støvel er full av lidenskap og en forpliktelse til skikjøring når det kommer til bakkene, friflytting eller turer. Fischer er en perfekt støvel med en legitim turmodus, flott liner og god støtte for de fleste situasjoner. Fischer ski bag er flott for å beskytte og reise med ski på grunn av sin lettvekt, holdbarhet og 100% polyester. Det beste er at en dobbel glidelås gjør det utmerket å åpne og lukke, og bærestroppene gjør det praktisk for deg å bære. Det er tilgjengelig i en rekke farger. For alle de som elsker snøsport, da er Fischer for deg.
Fischer skis landevei vil gjøre dine utevinterende øyeblikk gledelige og minneverdige, og du blir også komfortabel. Du kan også handle det beste utvalget av Fischer Alpine Boots. Fischer Nordic Boot er en flott allround støvel med en balanse av komfort, en moderne touch og tekniske funksjoner. Vanntett Comfort Guard-isolasjon holder deg komfortabel. Fischer lager unike AT-ski, støvler og bindinger på markedsnivå. Disse er lettvekts, holdbare og rimelige. Støvler er tilgjengelig for både menn og kvinner, ski og landeveiskoblinger, du finner ditt nye utstyr innenfor komfortsonen din for å nyte sesongen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk