Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Holmenkol

Noin Holmenkol
"Holmenkol

Holmenkol aloitti toimintansa vuonna 1920, kun hiihtäjä ja kemisti Franz Klammer halusi valmistaa erityistuotteita suksien hoitoon. Yli vuosisadan mittaisen rikkaan historian aikana Holmenkol on kehittynyt luotettavaksi nimeksi, jonka ominaisuuksina ovat tarkkuus, innovaatio ja huippulaatu.
Holmenkol pyrki tekemään suksista parempia ja kestävämpiä, jotta kaikki voivat nauttia laskettelusta enemmän. Franzin omistautuminen upeiden ja innovatiivisten tuotteiden valmistamiseen oli Holmenkolin pitkäkestoisen menestyksen perusta.
1930-luvun tienoilla Holmenkol mullisti hiihtovahan valmistuksen käyttämällä ensimmäistä kertaa hydrokarbonia. Tämä Holmenkol-hiihtovaha oli suuri edistysaskel, sillä se teki suksista paljon liukkaampia. Holmenkol-hiihtovaha valmistetaan ainesosista, jotka auttavat suksia liukumaan tasaisesti ja hallitsemaan niitä lumessa. Holmenkol-hiihtovaha on kaikille, ja se tekee laskettelukokemuksestasi paremman.
Holmenkol-monot ovat erityiset kengät jaloillesi hiihtäessä tai lumilautaillessa. Nämä monot on suunniteltu pitämään jalat lämpiminä ja mukavina sekä tarjoamaan hyvän tuen, jotta aikasi lumessa olisi nautinnollisempaa ja turvallisempaa. Holmenkol tuntee hiihtäjien tarpeet heidän hiihtoseikkailuihinsa, ja jokainen tuote on valmistettu paljon huolellisuutta noudattaen täyttämään hiihtäjien tarpeet.
Holmenkol-suksien hoito tarkoittaa suksien hoitamista, jotta ne toimivat hyvin. Siihen kuuluu erityisten tuotteiden ja työkalujen, kuten vahan ja harjojen, käyttö suksiesi huippukunnossa pitämiseksi. Holmenkol valmistaa näitä tuotteita auttaakseen hiihtäjiä varmistamaan, että heidän varusteensa ovat aina valmiina nautinnolliseen laskettelukokemukseen.
Holmenkol-jauhovaha, joka tunnetaan myös nimellä hiihtovaha tai lumilautavaha, on suksien tai lumilautojen pohjaan levitettävä vaha, joka parantaa niiden liukumista ja suorituskykyä lumessa. Holmenkol-jauhovaha valmistetaan yleensä yhdistämällä vahoja, hartseja ja lisäaineita, ja se on saatavilla eri muodoissa erilaisiin lumiolosuhteisiin.
Holmenkol-suksituet ovat yksinkertaisia ja tärkeitä varusteita hiihtäjille ja lumilautailijoille. Ne on yleensä valmistettu kestävästä nylonista tai polyesteristä ja niissä on tarrakiinnitys. Holmenkol-suksituet pitävät suksesi ja sauvat yhdessä. Ne auttavat kuljettamaan suksia ja sauvoja autolle ja takaisin, säilyttämään niitä autotallissa tai hiihtovarastossa tai pitämään ne järjestyksessä matkustaessa.
Holmenkol-rauta on erikoistyökalu, jota käytetään vahan levittämiseen suksille. Siinä on paksu ja tasainen pohjalevy, joka lämpenee tarkkaan lämpötilaan, varmistaen, että vaha sulaa tasaisesti ja tarttuu suksien tai lumilaudan pohjaan. Holmenkol-rautoja käyttävät sekä ammattilaiset että harrastelijat parantaakseen suorituskykyään lumessa.
Holmenkol-nestevaha on tyyppi hiihto- tai lumilautavahaa, joka on nestemäisessä muodossa perinteisen kiinteän tankomuodon sijaan. Sitä levitetään yleensä käyttämällä erityistä levitysalustaa tai liinaa, ja se on helpompi ja nopeampi levittää kuin kiinteä vaha. Nestevaha on myös sanottu kestävämmäksi ja pitkäkestoisemmaksi kuin kiinteä vaha.
Holmenkol on yritys, joka valmistaa tuotteita talvilajeihin, kuten hiihtoon ja lumilautailuun. He ovat olleet toiminnassa jo pitkään ja ovat aina olleet alansa huipulla kehittämässä uusia ja parempia tuotteita. He välittävät käyttämistään korkealaatuisista materiaaleista ja varmistavat, että tuotteensa ovat hyviä ympäristölle. Holmenkol on luotettava brändi, joka on suosittu kaiken tasoisille hiihtäjille ja lumilautailijoille. He etsivät jatkuvasti uusia tapoja tehdä talvilajeista entistäkin parempia ajan mittaan."