Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Holmenkol

Om Holmenkol
"Holmenkol

Holmenkol startet i 1920 da Franz Klammer, en skiløper og kjemiker, ønsket å lage spesielle produkter for å ta vare på ski. Med en rik historie som strekker seg over et århundre, har Holmenkol utviklet seg til å bli et anerkjent navn med presisjon, innovasjon og fremragende produkter.
Holmenkol hadde som mål å gjøre skiene bedre og vare lenger, slik at alle kunne ha mer moro i bakken. Franz sin dedikasjon til å lage gode og innovative produkter ble grunnlaget for Holmenkols varige suksess.
På 1930-tallet utviklet Holmenkol reformvoks ved å lage de første voksene med noe som kalles hydrokarbon. Denne Holmenkol skivoksen var en stor nyhet fordi den gjorde skiene mye glattere å kjøre på. Holmenkol skivoks er laget med ingredienser som bidrar til en jevn og kontrollert skikjøring på snøen. Holmenkol skivoks er for alle, og gjør skikjøringen din bedre.
Holmenkol støvler er spesielle sko for føttene dine under skikjøring eller snøbrettkjøring. Disse støvlene er designet for å holde føttene varme og komfortable, samtidig som de gir god støtte. Dette gjør tiden din på snøen mer behagelig og trygg. Holmenkol kjenner til skikjørernes behov for deres skieventyr, og alle produktene er laget med mye omtanke for å tilfredsstille skikjørernes behov.
Holmenkol skivedlikehold betyr å ta vare på skiene dine slik at de fungerer optimalt. Dette inkluderer å bruke spesielle produkter og verktøy, som voks og børster, for å holde skiene i topp stand. Holmenkol lager disse tingene for å hjelpe skikjørere å sikre at utstyret alltid er klart for en flott skikjøring.
Holmenkol puddervoks, også kjent som ski- eller snowboardvoks, er en type voks som påføres undersiden av ski eller snowboard for å forbedre gliden og ytelsen på snøen. Holmenkol puddervoks er vanligvis laget av en kombinasjon av voks, harpiks og tilsetningsstoffer, og finnes i ulike formuleringer for ulike snøforhold.
Holmenkol skistropper er enkle, essensielle deler av utstyr for skikjørere og snowboardere. De er vanligvis laget av slitesterkt nylon eller polyester og har en borrelåslukking. Holmenkol skistropper brukes for å holde ski og staver sammen. Dette kan hjelpe med transport av ski og staver til og fra bilen, oppbevaring i garasjen eller skiboden, eller for å holde dem organisert når du er på reise.
En Holmenkol strykejern er et spesialisert verktøy som brukes til å påføre voks på ski. Det har en tykk, flat baseplate som varmes opp til en nøyaktig temperatur, slik at voksen smelter jevnt og fester seg til ski- eller snowboardbasen. Holmenkol strykejern brukes av både profesjonelle og fritidsutøvere for å forbedre deres ytelse på snøen.
Holmenkol flytende voks er en type ski- eller snowboardvoks som kommer i flytende form i stedet for den tradisjonelle faste formen. Den påføres vanligvis ved hjelp av en spesiell påføringspute eller klut, og det er enklere og raskere å bruke enn fast voks. Flytende voks sies også å være mer holdbar og langvarig enn fast voks.
Holmenkol er et selskap som lager produkter for vintersport som ski- og snowboardkjøring. De har vært på markedet i lang tid og har alltid vært i forkant når det gjelder å lage nye og bedre produkter. De bryr seg om å bruke materialer av høy kvalitet og sørge for at produktene deres er miljøvennlige. Holmenkol er et anerkjent merke som skikjørere og snowboardere på alle nivåer elsker. De er alltid på utkikk etter nye måter å gjøre vintersport enda bedre på fra tid til annen."