Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Merchandising

Merchandising fitness

Hitta ett brett utbud av Merchandising-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Merchandising

Märken i Merchandising

Presentidéer till en gymälskare

Om du letar efter den perfekta presenten till en gymälskare i ditt liv har du tur! Det finns massor av genomtänkta och träningsinspirerade alternativ som kan förgylla deras dag och stödja deras aktiva livsstil. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en gest av uppmuntran, här är några idéer som innehåller nyckelringar, muggar och plånböcker :

Motiverande nyckelringar:
Nyckelringar är små men meningsfulla tokens som kan fungera som dagliga påminnelser om deras träningsresa. Överväg att ge bort en nyckelring graverad med motiverande fitnesscitat eller meddelanden. Varje gång de sträcker sig efter sina nycklar, kommer de att påminnas om sitt engagemang för hälsa och välbefinnande.

Kaffemuggar med gymtema:
Börja dagen med en kaffemugg med gymtema . Leta efter en prydd med fitness relaterad grafik, humoristiska träningsord eller logotypen för deras favoritgym. Det är ett bra sätt att få igång morgonrutinen och fylla på energin för dagen som kommer.

Funktionella plånböcker:
En funktionell plånbok är ett viktigt tillbehör, och du kan göra den gyminspirerad. Välj en plånbok med funktioner som RFID skydd för att hålla sina kort säkra och organiserade. Välj en design som speglar deras passion för fitness, oavsett om det är ett sportigt mönster eller ett motiverande citat. Du kan köpa plånböcker från Leone1947 , Adidas , Lonsdale , Benlee och Mizuno .