up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Asics

Asics

Afdelinger

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Tasker og Rygsække

Alle ( Asics )

Om Asics

Opgrader dit spil med de bedste Asics-skoTraininn . Mr. Kihachiro Onitsuka, som tilhører Japan, startede dette mærke for at opdrage ungdommen igen efter Anden Verdenskrig. Der var store psykiske konsekvenser for mennesker efter krigen sluttede i 1949, og verden havde brug for noget håb for at genopbygge. Initialerne i hans navn repræsenterer en latinsk filosofi, der betyder en glad sjæl i en behagelig krop. På det tidspunkt legede børn uden sportssko. Virksomhedens mission er at forsyne alle med sportsfodtøj og udstyr af høj kvalitet. Mærket begyndte først med at skabe basketballsko. Derefter blev det et internationalt mærke, der fremstiller alle former for sportssko og udstyr.


Asics sko til mænd og kvinder revolutionerede industrien gennem deres innovation. De er en standard for kvalitet og komfort på samme tid. De kommer med Asics` eksklusive gelteknologi til at støtte ankler og fødder. Asics revolutionerer fodtøjsindustrien på verdensplan med dens konstante forbedringer og innovation. Det er nu kendt som et multinationalt mærke, der tilbyder fremragende kvalitets sportssko og udstyr, der er behageligt og stilfuldt på samme tid.Asics sko er lavet til enhver sportAsics tilbyder et bredt udvalg af sko til næsten alle sportsgrene såsom løb, basketball, baseball, håndbold, tennis, brydning, squash, volleyball, atletik, netball og mange andre. Asics løbesko er godt polstrede og bløde for at give den ekstra komfort til løberen på en mulig måde. De er lavet i et meget let og åndbart materiale, som gør dem til de bedst egnede sko til langdistanceløb. De har tilføjet polstring til deres mellemsål for at gøre dem ekstra hyggelige, hvorfor de er blevet den mest populære løbesko.


Asics padelsko er også kendt for deres super bløde og polstrede design. En behagelig sko er nødvendig, mens du spiller paddle-tennis for at holde dine fødder behagelige og undgå skader. Mærket bruger primært skumteknologi til at holde fødderne behagelige. Asics tilbyder også sko til andre sportsgrene såsom fitnesscenteret. De giver et solidt greb til at støtte dine fødder, hvilket gør dem super holdbare. I modsætning til andre sko er deres såler lavet af gummimateriale. De er ligesom basketballsko, idet det gummiagtige materiale kan lette friktionen på hårdt underlag for at forhindre pludselig udskridning.


Gymnastiksko giver dig fremragende stabilitet og hurtigere bevægelser takket være deres superlette vægt. De er lavet med letvægtsoverfladematerialer såsom gummi og læder, der giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt, mens du holder dig lavt til jorden for maksimal balance, mens de giver ekstra greb og støtte.

clouse menu Luk