Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Asics

Om Asics
Forbedr dit spil med de bedste Asics skoTraininn. Den blev født i 1949 i Japan. Initialerne af hans navn repræsenterer en latinsk filosofi, der betyder en glad sjæl i en behagelig krop. På det tidspunkt spillede børn uden sportsko. Virksomhedens mission er at tilbyde alle højkvalitets sportsfodtøj og udstyr. Mærket begyndte først med at skabe basketballsko. Derefter blev det til et internationalt mærke, der fremstiller alle typer sportsfodtøj og udstyr.
Asics sko til mænd og kvinder revolutionerede branchen gennem deres innovation. De er en standard af kvalitet og komfort på samme tid. De kommer med Asics´ eksklusive gelteknologi til at støtte ankler og fødder. Asics revolutionerer fodtøjsbranchen verden over med sin løbende forbedring og innovation. Det er nu kendt som et multinationelt mærke, der tilbyder fremragende kvalitetssportsfodtøj og udstyr, som er behagelige og stilfulde på samme tid.

Asics sko er lavet til enhver sport

Asics tilbyder et bredt udvalg af sko til næsten alle sportsgrene såsom løb, basketball, baseball, håndbold, tennis, brydning, squash, volleyball, friidræt, netbold og mange andre. Asics løbesko er godt polstret og blød for at give den ekstra komfort til løberen på den mest mulige måde. De er lavet med et meget let og åndbart materiale, hvilket gør dem til de mest velegnede sko til lange distanceracer. De har tilføjet polstring til deres mellemsåler for at gøre dem ekstra hyggelige, hvilket er grunden til, at de er blevet den mest populære løbesko. Asics padel sko er også berømte for deres superbløde og polstrede design. Et behageligt sko er nødvendigt, mens man spiller paddle tennis for at holde dine fødder behagelige og undgå skade. Mærket bruger primært skumteknologi for at holde fødderne behagelige. Asics tilbyder også sko til andre sportsgrene såsom gymnastiksalen. De giver et solidt greb til at støtte dine fødder, hvilket gør dem superholdbare. I modsætning til andre sko er deres såler lavet af gummi materiale. De er som basketballsko, i det at det gummiagtige materiale kan mindske friktion på hård jord for at undgå pludselig udslip. Gymnastiksko giver dig fremragende stabilitet og hurtigere bevægelser takket være deres superlette vægt. De er lavet med lette øvre materialer såsom gummi og læder, der giver dig mulighed for at bevæge sig hurtigt, samtidig med at du er lav på jorden for maksimal balance, samtidig med at du får ekstra greb og støtte.