up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nike

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet

Naisten kengät

Naisten kengät

Miesten kengät

Miesten kengät

Laukut ja reput

Laukut ja reput

Osastot

Elektroniikka

Kamppailulajivälineet

Kehonrakennuslaitteet

Kuntoilulaitteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Reput

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Ravitsemus

Tuotemyynti

KAIKKI( Nike )

Nike

Nikestä on tullut edelläkävijä urheiluvaatteiden valmistuksessa ympäri maailmaa. Nikestä on tullut yksi johtavista urheiluvälinevalmistajista maailmassa. Se on maailmanlaajuinen benchmark. Se tunnettiin ensin nimellä Blue Ribbon Sports, mutta ajan myötä se laajeni kaikilla urheilutoimialoilla ja muutti nimensä Nikeksi 1970-luvulla.
Nyt hänestä on tullut hittitähti urheilumaailmassa. Löydät vaatteita, kenkiä ja asusteita lähes kaikkiin urheilulajeihin, mukaan lukien juoksu, kävely, vaellus, uinti, voimistelu, hiihto ja paljon muuta. Jos pidät kuntoilusta ja haluat parhaat urheiluvaatteet ja kengät, yritä löytää ne Traininnista . Se tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja urheilukenkiä.

Nike tarjoaa parhaita urheiluvaatteita ja jalkineita

Luova brändi tarjoaa parhaat Nike-kengät aloittelijoille ja korkeatasoisille juoksijoille. Niken miesten kengät edustavat innovaatiota ja mukavuutta, joka muuttuu vakaammaksi ajan myötä muotoilun jatkuvan parantamisen ansiosta. Ne antavat sinulle riittävästi tukea pitkille lennoille säästäen urheilijan energiaa. Naisten Nike-kenkiä on myös ajan mittaan modernisoitu huomattavasti.Ne eivät ainoastaan tarjoa oikeaa pitoa ja mukavuutta, vaan antavat myös tyylikkään ilmeen. Voit valita valtavasta valikoimasta kenkiä makusi mukaan, vaihtamalla värejä, nauhoja, pohjallisia ja paljon muuta.
Lisäksi Nike Dri Fit -housut, shortsit ja sukat auttavat pelaajaa pysymään kuivana. Ne tunnetaan myös suoritusvaatteina, koska ne pystyvät toimimaan esteenä lämmön ja kehon välillä. Se on valmistettu pehmeästä polyesterikankaasta, joka sisältää vähemmän puuvillaa, mikä auttaa soitinta suoriutumaan paremmin kuumalla säällä. Lisäksi tämä tekniikka on erittäin hyvä kylmällä säällä. Sen materiaali auttaa pitämään sinut lämpimänä ja hengittävänä, ja sen nopeasti kuivuva tekniikka estää vilunväristyksiä kuivaamalla hikeä nopeammin.
Nike Compression Shortsit tarjoavat suurta apua kierrättämällä happipitoista verta lihaksiisi. Ne antavat tarvittavan energian harjoituksen ja juoksun aikana. Pidä lisäksi mukanasi Nike-vesipullo, jotta pysyt nesteytettynä, kun teet mitä tahansa. Lyhyesti sanottuna Nike on ansainnut luottamuksensa vuosisatojen kovalla työllä, jatkuvalla parantamisella ja innovaatioilla tinkimättä tuotteiden alkuperäisestä laadusta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje