up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

R-evenge Beskyttelsesmaske Superior

plus
R-evenge

R-evenge Beskyttelsesmaske Superior

Produktbeskrivelse R-evenge Beskyttelsesmaske Superior

Lycra maske "OEKOTEX" uden sømme for at beskytte næse og mund, vaskbar og genanvendelig. Hele Revenge Mask Superior-serien er 100% udsat for en 90° fungicid vask og behandlet med: antibakteriel, antimikrobiel og vandafvisende. Behandlingerne er permanente (den antibakterielle og vandafvisende virkning opretholdes efter et ubegrænset antal vaske) og certificerede (klik på knappen nedenfor for at åbne dokumentet).

Det er tilrådeligt at vaske masken efter maksimalt 12 timers brug.

Ørekrogen er elastisk, og den er en fortsættelse af maskestoffet, hvorpå vi har sat et ørehul på. Masken er derfor blottet for elastik og snore, så den forårsager ikke for stort tryk og smerte på ørerne, selv efter længere tids brug af masken.


Specifikationer:

Sammensætning:
33 % poliamid 6,6 – 33 % poliestere
11% lycra – 23% elastan
32 cm (kan variere op til 0,5 cm)
Størrelse 34 cm (kan variere op til 0,5 cm)


Omsorg:

Håndvask ved 40°
Varmtørring (hårtørrer) anbefales for at genaktivere den vandafvisende behandling. Filtreringskapaciteten forbliver uændret efter vask.
Er du på udkig efter R-evenge Beskyttelsesmaske Superior? Alle R-evenge er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos R-evenge Beskyttelsesmaske Superior og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos traininn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i fitness udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner R-evenge Beskyttelsesmaske Superior

Farve
Sort
Køn
Mand
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up