Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vibram Fivefingers

Om Vibram Fivefingers
Vibram er et merke som er kjent for å produsere gummisåler på sko. Merket er oppkalt etter skaperen Vitale Bramani som oppfant disse skoene med gummisåler for første gang. Vibram ble grunnlagt i Italia i 1937, og hovedkontoret ligger i Albizzate. Selskapet endret konseptet med lærsåler med stålsko til gummisåler for å gjøre dem superholdbare for fjellklatring. Disse gummisålene er perfekt designet for å forbedre ytelsen på hver overflate og kan beskytte føttene mot slitasje. Derfor er disse sålene skapningen av Vibram, og derfor kalles de Vibram soler.
Merkenes dedikasjon til å tilby sine forbrukere de beste produktene fører dem til å lage nye og avanserte innovative produkter. En av de mest kjente skoene Vibram tilbyr, er det beste for å hjelpe entusiaster med å løpe raskere. Den beste egenskapen som gjør det unikt, er fem fingreskoene. Vibram fem-fingersko er det fineste eksemplet på barfotsko. Disse skoene tar til slutt merket til himmelen for deres høyere ytelse enn de vanlige fjellstøvlene. Det er et ultimate eksempel på naturlig stil ved å tilby et innovativt femfingersdesign.
Vibrams fem fingre forandret helt verden av tradisjonell utendørssko til noen unik og interessant metode gjennom sin kreativitet. Disse er designet på en slik måte at de forbedrer treningsstudioet ditt og hjelper deg med å løpe raskere ved å tilby nok støtte og komfort til føttene. I tillegg gir disse skoene deg den beste barfotserfaringen uten å skade føttene. På denne måten kan du balansere deg selv og grep overflaten bedre, akkurat som man kan gjøre når han ikke har sko på føttene, ved samtidig å hjelpe seg selv til å unngå skader forårsaket av steiner eller grov overflate på grunn av de tynne gummisålene. Vibram tå sko er det perfekte eksemplet på innovasjon og komfort. Disse utrolige minimalistiske skoene er designet for alle typer fjellidrett og løping på stier. Det er et størst utvalg av skoalternativer i forskjellige stiler og ulike farger for å gi deg den beste barfotserfaringen, og er et godt alternativ for de tunge lærstøvlene som kan begrense dine utendørsaktiviteter. Vibram-sko er uten tvil et godt valg for enhver atlet som ønsker å gjøre sitt beste i naturen uten å gå på akkord med komfort. Merket lanserte også sikkerhetssålen for å tilby den første sålen som er garantert for livstid. I tillegg oppnådde de stor suksess med å opprettholde kvaliteten på disse skoene i mange tiår, og de har mottatt tillit fra kundene over hele verden.