Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Vibram Fivefingers

Information för Vibram Fivefingers
Vibram är ett varumärke som är känt för att tillverka gummisulor till skor. Varumärket är uppkallat efter sin skapare Vitale Bramani som uppfann dessa gummisulade skor för första gången. Vibram grundades i Italien 1937 och deras huvudkontor finns i Albizzate. Företaget ändrade konceptet med lädersulor med stålspikar till gummisulor för att göra dem superhållbara för bergsbestigning. Dessa gummisulor är perfekt designade för att förbättra prestandan på varje yta och kan skydda fötterna genom att erbjuda motstånd mot slitage. Därför är dessa sulor skapade av Vibram, det är därför de kallas Vibram-sulor.
Varumärkets engagemang för att erbjuda sina konsumenter de bästa produkterna leder det till att göra nya och avancerade innovativa produkter. En av de mest välkända skorna Vibram erbjuder är bäst för att hjälpa entusiaster att springa snabbare. Den bästa egenskapen som gör det unikt är fem fingrar-skor. Vibram femfingerskor är det finaste exemplet på barfotaskor. Dessa skor tar slutligen varumärket till himlen för sin högre prestanda än de allmänna bergskängorna. Det är ett slutgiltigt exempel på naturlig stil genom att erbjuda en innovativ femfingersdesign.
Vibrams fem fingrar förändrade helt världen av traditionella utomhuskängor till någon unik och intressant metod genom sin kreativitet. Dessa är designade på ett sådant sätt att de förbättrar din gympaträning och hjälper dig att springa snabbare genom att erbjuda tillräckligt stöd och komfort för fötterna. Dessutom ger dessa skor dig den bästa barfotaupplevelsen utan att skada fötterna. På detta sätt kan du balansera dig själv och få ett bättre grepp om ytan, precis som när man inte har några skor på fötterna, samtidigt som man hjälper sig själv att undvika eventuella skador orsakade av stenar eller grov yta på grund av de tunna gummisulorna.
Vibrams tåskor är det perfekta exemplet på innovation och komfort. Dessa otroliga minimalistiska skor är designade för alla typer av bergsport och löpning på stigar. Det finns ett bredast utbud av skovalternativ i olika stilar och olika färger för att ge dig den bästa barfotapraktiken och är ett bra alternativ för de tunga läderskängorna som kan begränsa dina utomhusaktiviteter. Vibram-skor är utan tvekan ett bra val för varje atlet som vill göra sitt bästa i naturen utan att kompromissa med komfort. Varumärket lanserade också säkerhetssulan för att erbjuda den första skosulan med livstidsgaranti. Dessutom har de uppnått stor framgång i att bibehålla kvaliteten på dessa skor i många decennier och de har fått förtroende från sina kunder världen över.