up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Vibram Fivefingers

Vibram Fivefingers

Osastot

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI ( Vibram Fivefingers )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Vibram Fivefingers

Vibram on tunnettu tuotemerkki kumipohjaisten kenkien valmistuksesta. Merkin nimi tulee sen luoja Vitale Bramanista, joka keksi nämä kumipohjaiset kengät ensimmäisenä. Vibram perustettiin Italian 1937 ja sen pääkonttori sijaitsee Albizzatessa. Yritys muutti nahkapohjaisten teräscleat-kengien konseptin kumipohjaisiin kenkiin, jotta ne olisivat erittäin kestäviä vuoristoretkeilyyn. Nämä kumipohjat on suunniteltu täydellisesti parantamaan suorituskykyä eri pinnoilla ja suojaamaan jalkoja kulumiselta. Näin ollen nämä pohjat ovat Vibramin luomaa; siksi niitä tunnetaan nimellä Vibram-pohjat.
Merkin päämääränä tarjota asiakkailleen parhaita tuotteita, se tekee jatkuvasti uusia ja edistyksellisiä innovaatioita. Yksi tunnetuimmista Vibramin tarjoamista kengistä on parhaiten auttamaan harrastajia juoksemaan nopeammin. Sen erottuva ominaisuus on viisisormikkaat kengät. Vibramin viisisormikkaat kengät ovat parhaita esimerkkejä paljasjalkakengistä. Nämä kengät nostavat merkin taivaalle suuremman suorituskykykykynsä vuoristokengiä parempana. Se on luonnollisen tyylin viimeisin esimerkki tarjoamalla innovatiivisen viisisormikkaan suunnittelun.
Vibramin viisisormikkaat muuttivat täysin perinteisen ulkoilukenkien maailman jotain ainutlaatuiseksi ja mielenkiintoiseksi luovuutensa ansiosta. Ne on suunniteltu parantamaan kuntosaliharjoittelua ja auttamaan juoksemaan nopeammin tarjoamalla riittävää tukea ja mukavuutta jaloille. Lisäksi nämä kengät tarjoavat parhaan mahdollisen paljasjalkakokemuksen, ilman että jalkasi vahingoittuvat. Tällä tavalla voit tasapainottaa itsesi ja tarttua paremmin pintaan, kuten kun ei ole kenkiä jaloilla, samalla auttaen itseään välttämään loukkaantumisia, jotka aiheutuvat kivien tai karkean pinnan ohuen kuminen pohjan vuoksi.
Vibramin varvaskengät ovat täydellinen esimerkki innovaatiosta ja mukavuudesta. Nämä uskomattomat minimalistiset kengät on suunniteltu kaikentyyppiseen vuoristourheiluun ja vaellusjuoksuun. Valikoimasta löytyy laaja valikoima eri tyyleistä ja väreistä, joilla voit saavuttaa parhaan paljasjalkakokemuksen ja jotka ovat hyvä vaihtoehto ne painavat nahkakenkät, jotka voivat rajoittaa ulkoiluaktiviteettejasi. Vibramin kengät ovat ehdottomasti hyvä valinta jokaiselle urheilijalle, joka haluaa tehdä parhaansa luonnossa ilman mukavuuden tai suorituskyvyn kompromisseja. Merkki lanseerasi myös turvapohjan tarjotakseen ensimmäisen elinikäisen takuukenkäpohjan. Lisäksi he ovat onnistuneet pitämään kenkien laadun monien vuosikymmenien ajan ja saaneet luottamusta asiakkailtaan ympäri maailmaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje