up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Deeper Natfiskeri Cover

Deeper Natfiskeri Cover

Deeper Natfiskeri Cover

Deeper Natfiskeri Cover

Deeper Natfiskeri Cover

Deeper Natfiskeri Cover

plus
Deeper

Deeper Natfiskeri Cover

Produktbeskrivelse Deeper Natfiskeri Cover

En gennemsigtig dækudskiftning, der gør det muligt for dybere sonarer at lyse op, når natfisketilstand vælges i Fish Deeper-appen. Vigtigste funktioner: synlighed til natfiskeri. Den bedste mulighed til: natfiskeri, forhold med lav sigtbarhed.

En enkel løsning til smart fiskeri efter mørke:
Deeper Night Fishing Cover er konstrueret specifikt for at muliggøre brugen af din Deeper smart sonar om natten. Night Fishing Cover giver mulighed for at se et lysende blinkende LED-lys gennem det gennemskinnelige orange dæksel, så enheden er tydeligt synlig i mørke og på afstand. Det er også ideelt til tåget eller regnfulde forhold, når synligheden er lav. Dette lille, let udskiftningsdæksel er let at anvende.

Sådan bruges:
Skru det originale dæksel ud, og udskift det med Night Fishing Cover;
Stram natfiskedækslet ordentligt, så de 'vandtætte' mærker på enheden og dækslet passer perfekt sammen.
Tænd natfisketilstand i Fish Deeper-appen, og en ultra lysende LED lyser.
Sørg for, at du fastgør og lukker Night Fishing Cover korrekt; når den anvendes korrekt, vil enheden aldrig blive våd eller beskadiget.


Specifikationer:

Størrelse: 2,55 in / 65 mm
Vægt: 0,9 oz / 25 g
Kompatibel: Dybere 3.0, Dybere PRO, Dybere PRO +, Dybere CHIRP +
Materiale: ABS-plast
Inde i kassen: Gennemsigtig låg
Hvad ville du sige til at finde Deeper Natfiskeri Cover til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din nautisk sport og fiskeri butik. Køb det bedste udstyr fra Deeper og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Funktioner Deeper Natfiskeri Cover

Farve
Sort
Rød
Produkttype
GPS

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Deeper Natfiskeri Cover

Bør være standard tilbehør

-

Artiklen er god, og forsendelse er stor, som altid, synes dybere fræk, at dette tilbehør ikke er inkluderet som standard og koster 13 €!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up