Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Både og udstyr

Både og udstyr nautisk sport og fiskeri

Find et bredt udvalg af Både og udstyr-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Både og udstyr

Mærker for Både og udstyr

Hvilket udstyr skal jeg bruge til en båd?

Både:

Oppustelige både, ofte kendt for deres alsidighed, bærbare og praktiske, har vundet popularitet blandt vandentusiaster til forskellige aktiviteter. Disse både, konstrueret af holdbare materialer og typisk med oppustelige rør eller pontoner, tilbyder flere fordele på tværs af forskellige scenarier:

Oppustelige både kommer i forskellige størrelser og typer, velegnede til forskellige aktiviteter som fiskeri, rekreative udflugter, udforskning af rolige farvande eller endda tjene som ømme både for større fartøjer.
En af deres iøjnefaldende egenskaber er deres lette og sammenklappelige natur. Oppustelige både kan let tømmes for luft, rulles sammen og opbevares kompakt, hvilket gør dem praktiske til transport og opbevaring på begrænsede pladser.
På trods af deres oppustelige natur inkorporerer moderne design robuste materialer og flere luftkamre, hvilket sikrer stabilitet og opdrift. Mange gummibåde er udstyret med funktioner som skridsikre gulve og sikre siddepladser, hvilket øger sikkerheden på vandet.

Kabine og dæksudstyr:

Kabine og dæksudstyr er væsentlige komponenter i enhver båd, der tjener både funktionelle og æstetiske formål. Kabine og dæksudstyr er hoveddelen af enhver båd, der giver både funktionalitet og komfort til passagerer og besætning.

Fender:

Fendere bruges i både til at beskytte bådens skrog mod skader forårsaget af kontakt med andre både, dokker eller strukturer. Fendere er hovedsagelig puder, der absorberer bådens stød mod hårde overflader og forhindrer ridser, buler og andre skader på skroget.

Kajakker:

Oppustelige kajakker:
Bærbar, nem at transportere og opbevare på grund af deres oppustelige natur.
Holdbare materialer som PVC eller Hypalon modstår punkteringer og slid.
Alsidig til forskellige formål såsom rekreation, touring, fiskeri eller whitewater eventyr.
Tilbyder stabilitet og anstændig ydeevne på vandet til en overkommelig pris.

Krydserkajakker turkajakker:
Designet til længere rejser, udforskning og padling i åbent vand.
Længere, smallere skrog for forbedret sporing, hastighed og effektivitet.
Har generelt større lagerkapacitet til udstyr eller proviant under længere ture.
Ideel til padlere, der ønsker at tilbagelægge længere afstande og udforske forskellige vandområder.

Tandem kajakker:
Designet til to personer, hvilket giver mulighed for fælles padleoplevelser.
Tilbyder god stabilitet og har ofte større vægtkapaciteter.
Alsidig til rekreativ brug, fiskeri eller tur med en partner eller et familiemedlem.
Fantastisk til at nyde vandet sammen, mens du drager fordel af fælles padleindsats.

Køkken og bad:

Køkkener og badeværelser er vigtige komponenter i både. Køkkener og badeværelser på både kan også tjene som multifunktionelle rum. Brugen af disse rum på en båd vil afhænge af ejerens eller beboernes behov og præferencer.

Motorer:

En bådmotor, også kaldet en påhængsmotor eller bådmotor, er et fremdriftssystem specielt designet til både. Det tjener som det primære middel til at drive båden gennem vandet ved at generere tryk. Bådmotorer kommer i forskellige typer, hver med sit eget sæt fordele og anvendelser:

Påhængsmotorer: Disse er typisk monteret på agterspejlet bagsiden af båden og inkluderer en motor, gearkasse og propel. Påhængsmotorer er alsidige, nemme at installere og giver god manøvredygtighed. De kommer i forskellige effektklasser, der passer til forskellige bådstørrelser og typer.
Indenbordsmotorer: Indenbordsmotorer er installeret inde i bådens skrog, normalt mod midten eller bagud. De er forbundet med et transmissionssystem, der driver en aksel med en propel placeret uden for skroget. Indenbordsmotorer er almindelige i større både og tilbyder bedre vægtfordeling, mere støjsvag drift og øgede hestekræfter.

Trækvogne:

Towables , også kendt som vandlegetøj, er oppustelige genstande, der kan trækkes bag en båd. Towables er populære til fritidsbrug og kan give timevis af sjov for folk i alle aldre. Fra oppustelige rør til vandski, towable tilbyder en række spændende muligheder for sejlere.

Mere om både:
Mere om både omfatter tilbehør og dele, veste, transport, ventilation, opbevaring, vedligeholdelse og rengøring, ski, reb, sikkerhed, navigation, stangholdere, gas, retning, vandtanke, VVS, pumper, forankring og fortøjning, bokse og bådovertræk. Du kan købe alle disse fra mærker som Helly Hansen , Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus , Lalizas og Nuova Rade .