Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fiskehjul

Fiskehjul

Find et bredt udvalg af Fiskehjul-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fiskehjul

Mærker for Fiskehjul

Hvilken type fiskehjul findes der?

Agnstøbning:

Agnkastruller er et populært valg blandt lystfiskere til forskellige fiskerianvendelser. Bait casting hjul udmærker sig ved at give præcis casting nøjagtighed. Med en agnkaster kan du styre hastigheden, distancen og placeringen af dit kast mere effektivt end med andre hjultyper. Baitcasting hjul har en spole, der roterer, når linen kastes. Spolen sidder vinkelret på stangen og giver mulighed for større kasteafstand og nøjagtighed sammenlignet med snurrende hjul. Baitcasting hjul er generelt parret med baitcasting stænger, som er specielt designet til at håndtere kastestilen og de kræfter, der genereres af hjulet. Baitcasting involverer at slippe og kontrollere linen ved at trykke på spoleudløserknappen eller aktivere hjulets tommelfingerstang, mens du laver en kastebevægelse. Tommelfingeren bruges til at styre hastigheden og styre kastets afstand.

Karpefiskeri:

Karpefiskeri er et populært lystfiskeri, der specifikt retter sig mod karper, en art af ferskvandsfisk kendt for deres størrelse, styrke og udfordrende adfærd. Når det kommer til fiskehjul, er der flere overvejelser og funktioner, der imødekommer de specifikke krav til karpefiskeri . Karpefiskeri er en specialiseret type fiskeri, der specifikt retter sig mod karper, en stor ferskvandsfiskeart, der tilhører Cyprinidae familien. Karper er kendt for deres størrelse, styrke og ofte undvigende adfærd, hvilket gør dem til et populært mål for lystfiskere, der søger en udfordrende fiskeoplevelse. Karper er det primære fokus i karpefiskeri. Disse fisk kan vokse til betydelige størrelser, hvor nogle arter når en vægt på over 50 pund eller mere, afhængigt af placeringen og miljøforholdene. Karpefiskeri involverer at bruge specialiserede teknikker, lokkemad og udstyr skræddersyet til at fange karper. Almindeligt anvendte rigge omfatter hårrigge, boltrigge og metodefødere. Lokkemad til karpefiskeri kan variere meget og kan omfatte boilies, pellets, majs, partikler og andre naturlige eller kunstige lokkemad.

Elektrisk:

Elektriske fiskehjul er designet til at hjælpe lystfiskere med at hente fiskeliner nemmere og mere effektivt. De bruger elektriske motorer til at drive rullen, hvilket eliminerer behovet for manuel start eller oprulning. Elektriske hjul er almindeligt anvendt i dybhavsfiskeri, hvor sværvægtere, dybe dybder og stærke strømme gør manuel hentning udfordrende.

Fiskeflue:

Udtrykket "flue" i forbindelse med fiskehjul refererer typisk til en type hjul, der bruges specifikt til fluefiskeri. Fluefiskeri er en metode til lystfiskeri, hvor en kunstig flue bruges til at lokke fisk. Fluehjul er designet til at holde fluelinjen og give træk til at kontrollere fisken under kampen. Fluefiskeudstyr inkluderer en specialiseret fluestang, fluehjul, flueline og kunstige fluer. Fluestangen er typisk længere og mere fleksibel end konventionelle fiskestænger og er designet specielt til at kaste den lette fluesnøre. Fluehjulet bruges primært til at opbevare linen og give træk, når man kæmper mod en fisk. Kunstige fluer imiterer insekter, agnfisk eller andre vandlevende væsner og er fremstillet ved hjælp af forskellige materialer. I modsætning til traditionelle fiskemetoder, hvor vægten af lokken eller agnen bærer fiskelinen under kastning, er fluefiskeri afhængig af vægten af selve fluelinen. Lystfiskere bruger specialiserede kasteteknikker, såsom det forreste kast og det bagerste kast, til at fremdrive fluelinen og levere fluen præcist til det sted, hvor fisken befinder sig.

Jigging:

Jigging er en populær fisketeknik, der involverer at give en rykkende eller hoppende bevægelse til en fiskelokke eller agn for at tiltrække fisk. Mens jigging typisk er forbundet med brugen af specialiserede jigs, kan det også anvendes til fiskeri med hjul.

Spinning:

Spinnende hjul , også kendt som ruller med åbne ansigter, er meget brugt i rekreativt fiskeri efter forskellige fiskearter. De er alsidige og brugervenlige, hvilket gør dem til et populært valg blandt lystfiskere på alle niveauer. Spinnende hjul er alsidige og kan bruges til en bred vifte af fiskeriapplikationer.

Fiskeri surfcasting:

Surfcasting er en populær fisketeknik, der involverer at kaste en fiskeline fra kystlinjen eller stranden ind i surfzonen for at målrette fiskearter, der lever i kystnære farvande. Når det kommer til surfcasting , er det afgørende at vælge det rigtige fiskehjul, da det skal kunne klare kravene til langdistancekastning.

Fiske trolling:

Fisketrolling er en fisketeknik, der involverer at trække en fiskeline bag en bevægende båd for at fange fisk. Fiskehjul spiller en afgørende rolle i trolling, da de giver midlerne til at kontrollere og styre fiskelinen under trollingprocessen.

Mere om fiskehjul:
Jo mere om fiskehjul inkluderer tilbehør til hjul og covers, og du kan købe alle disse fra mærker som Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Fox International , Hart , Mikado og Vercelli .