up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektronik nautisk sport og fiskeri

Elektronik nautisk sport og fiskeri

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvilke elektroniske enheder skal jeg bruge til at sejle?

At have et pålideligt navigationssystem er afgørende for sejlads af flere grunde:
Sikkerhed: Navigationssystemer øger sikkerheden ved at give nøjagtige oplysninger om bådens position, omgivende forhindringer og navigationsfarer. Dette hjælper med at undgå kollisioner, grundstødning eller at forvilde sig ind i usikkert farvand.
Positionsfastsættelse : Det er vigtigt at bestemme bådens præcise placering, især i ukendt farvand eller under ugunstige forhold. Nøjagtig positionsfiksering hjælper med at holde kursen og sikrer, at du holder dig på sporet.
Nødsituationer : I nødscenarier hjælper et navigationssystem med at videresende nøjagtige placeringsoplysninger til redningstjenester via radio eller nødsignaler EPIRB´er/PLB´er, hvilket hjælper med hurtig assistance.
Vejr og miljøbevidsthed : Nogle navigationssystemer giver vejroverlejringer eller adgang til vejrinformation, hvilket giver sejlere mulighed for at overvåge skiftende vejrforhold og træffe informerede beslutninger.
Backup og redundans : At have flere navigationssystemer eller backups ombord sikrer redundans i tilfælde af systemfejl eller funktionsfejl. Det er vigtigt at have traditionelle navigationsværktøjer som kompasser som backup.

Antenner:

Marineantenner bruges til kommunikation med andre både eller landstationer. VHF antenner bruges almindeligvis til kortdistancekommunikation og kan bruges til at hylde andre både, ringe efter assistance i tilfælde af en nødsituation eller lytte til vejrmeldinger.

Lyd:

Lyd kan bruges til at få adgang til vejrudsigter, som kan være kritisk information for sejlads. Lyd kan også bruges til at hjælpe med navigation. For eksempel kan en sejler bruge en indbygget radio til at lytte til opdateringer fra kystvagten.

Kameraer:

Kameraer kan bruges til at give en visuel hjælp til navigation. Kameraer kan bruges til at øge sikkerheden ved at give en visuel registrering af sejlmiljøet. Kameraerne kan f.eks. optage optagelser af en pludselig eller storm.

Meddelelse:

Sejlads kræver omhyggelig navigation, og klar kommunikation mellem skipper og besætning er afgørende. Kommunikation er også afgørende for at sikre besætningens sikkerhed. Skipperen skal give klare instruktioner om, hvad der skal gøres i tilfælde af en nødsituation.

Konvertere:

Konvertere er enheder, der omdanner vindens kinetiske energi til elektrisk energi, som kan bruges til at drive elektronik ombord eller oplade batterier. Omformere er enheder, der genererer elektricitet ved at udnytte kraften fra vand, der strømmer forbi båden.

GPS bærbar og GPS/fiskefinder:

Bærbare GPS og GPS/fiskeekkolodsenheder er blevet mere og mere avancerede i de senere år med funktioner som kortplotning, trådløs forbindelse og 3D kortlægningsmuligheder. Det er vigtigt at bemærke, at GPS bærbar og GPS/fiskesøger bør bruges sammen med andre navigationsværktøjer.

Transducere:

Transducere bruges til at måle dybden af vandet under båden. Disse oplysninger er afgørende for sejlads på lavt vand og for at undgå undervandsfarer. Transducere bruges til at måle bådens fart gennem vandet.

Walkie talkies:

Walkie talkies kan bruges til at advare andre medlemmer af dit besætning om potentielle farer, såsom både nærmer sig. Walkie talkies kan også bruges til hurtigt at underrette andre besætningsmedlemmer, hvis nogen falder over bord, eller hvis der er en nødsituation om bord.

Ure:

Et ur kan bruges til at time varigheden af hver manøvre for at sikre, at de udføres på det rigtige tidspunkt. Ure bruges til at holde styr på et sejlskibs fremskridt, uanset om det er måling af tilbagelagt distance, hastighed eller tid til at nå en destination.

Mere om elektronik:
Jo mere om elektronik omfatter celler, tilbehør, batterier, opladere, dæksler og etuier, belysning, kartografi, autopiloter, elektronisk forbindelse, fjernbetjeninger, instrumenter og hukommelsesenheder, og du kan købe alle disse fra mærker som Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus og Lalizas .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk