up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Mikado

Mikado

Afdelinger

Alle ( Mikado )

Om Mikado

Mikado, et navn der er synonymt med præcision og innovation i fiskerverden, har været en tro følgesvend for fiskere over hele kloden i årtier. Med et engagement i at skabe topklasse fiskerigrej, har Mikado etableret sig som en førende inden for branchen, og tilbyder et omfattende sortiment af produkter tilpasset fiskere i alle færdighedsniveauer. Mikado´s rejse begyndte i hjertet af fiskerientusiaster i Polen i begyndelsen af 1980´erne. Det, der startede som et lille familiedrevet firma dedikeret til at skabe højkvalitets fiskerigrej, udviklede sig hurtigt til et brand kendt for det grænseløse jagt efter perfektion.
I dag har Mikado en rig historie af produktinnovation, drevet af et dybt forståelse af fisketeknikker og en forpligtelse til bæredygtighed. Deres dedikation til at skabe udstyr, som ikke kun forbedrer ydeevnen, men også respekterer miljøet, har skaffet dem en dedikeret global følgende. Med en dybt forankret historie og et engagement i at producere højkvalitets fiskerigrej, fortsætter Mikado med at være det foretrukne brand for fiskere, der kræver det bedste. Uanset om du er en erfaren fisker eller lige er begyndt, sørger Mikado fiskerigrej´s diverse produktrække for, at du har de rigtige værktøjer til at gøre din næste fisketur til en succes.

Navigering af Excellence in Fishing Gear

Mikado fiskeruller er præcisionstunede for at sikre glat kast og opsamling. Med et udvalg af modeller tilpasset forskellige fiskestile, fra ferskvand til saltvand, er disse ruller betroet af fiskere over hele verden. Mikado fiskestænger er fremstillet med den nyeste teknologi og materialer, som giver den perfekte balance mellem følsomhed og styrke. Uanset om du laver fluestang eller dybhavsfiskeri, har Mikado en stang designet til at møde dine behov. Mikado tilbyder et omfattende sortiment af agn, hver designet til at efterligne byttedyrets naturlige bevægelser, der tiltrækker fisk med livagtig præcision. Mikado fiskeragn er tilgængelige i forskellige størrelser og farver, der passer til forskellige fiskeriforhold. Fiskeri i lavt lys er let med Mikado fiskelysnings løsninger. Deres produkter sikrer synlighed og sikkerhed under nat- og tidlig morgenfiskeri.
Hold dit fiskerigrej organiseret og tilgængeligt med Mikado´s stangholdere. Designet til bekvemmelighed og holdbarhed gør fiskeri fra båd eller strand til en leg. Beskyt dit værdifulde grej mod elementerne med Mikado vandtætte tørsække. Disse pålidelige Mikado tørsække er essentielle for enhver fisker, der ønsker at holde deres udstyr tørt og sikkert. Mikado mænds tøj linje tilbyder komfort og funktion på vandet. Fra fugttransporterende skjorter til holdbare fiskerbukser er deres tøj designet til at forbedre din fiskeoplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk