Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fiskeudstyr

Fiskeudstyr

Find et bredt udvalg af Fiskeudstyr-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fiskeriudstyr

Mærker for Fiskeriudstyr

Hvilket fiskeudstyr skal jeg bruge?

Tasker:

Grejltasker er specielt designet til lystfiskere til at bære deres fiskegrej, såsom hjul, lokker, kroge, liner og andet tilbehør. Større redskabstasker er ideelle til at bære større fiskeudstyr såsom hjul, stangrør, fiskenet og andre omfangsrige genstande.

Bivuak:

En bivuak er et letvægts, bærbart og kompakt shelter, der bruges af lystfiskere og udendørsentusiaster til overnatning under fisketure. Bivuakker er designet til minimalistisk camping og beskyttelse mod elementerne. Med ordentlig forberedelse og udstyr kan du nyde en behagelig og mindeværdig udendørsoplevelse.

Nedriggere:

Downriggers bruges i vid udstrækning til fiskeri for at hjælpe lystfiskere med at målrette bestemte dybder og opretholde præcise lokkepræsentationer. Downriggere er især populære i trollingscenarier, hvor lystfiskerens båd bevæger sig langsomt gennem vandet, mens fiskelinerne er forlænget bag fartøjet.

Feeder og kroge:

Foderautomater og kroge er vigtige redskaber, der bruges i fiskeriet til at tiltrække og fange fisk. De tjener forskellige formål og kan bruges i forskellige fisketeknikker. Husk at tjekke lokale fiskeregler og retningslinjer vedrørende brugen af specifikke fiskemetoder med foder og kroge, da de kan variere afhængigt af placering og målart.

Fiskesnøre:

Fiskesnøre er væsentlige redskaber, der bruges i fiskerisporten. De er lavet af forskellige materialer og kommer i forskellige tykkelser og styrker, afhængigt af typen af fiskeri og målarter. Fiskesnøre fungerer som den primære forbindelse mellem lystfiskeren og fisken.

Flydere og pontoner:

Flyderør og pontoner er populært udstyr, der bruges i fiskeriet for at øge mobiliteten og adgangen til fiskepladser og øge lystfiskernes chancer for at fange fisk. Husk altid at tjekke lokale fiskeregler og sikkerhedsretningslinjer, før du bruger flydere, flyderør eller pontoner.

Landingsnet:

Landingsnet er et almindeligt redskab, der bruges af lystfiskere i fiskeriet til at hjælpe med landing og håndtering af fisk. De er designet til sikkert at fange og løfte fisk op af vandet, hvilket minimerer stress og potentiel skade på både fisken og lystfiskeren. Landingsnet bruges primært til sikkert at lande fisk, når de først er kroget.

Waders:

Waders er specialiserede vandtætte beklædningsgenstande, der bæres af lystfiskere og fiskere for at beskytte sig selv, mens de fisker i våde eller vandfyldte omgivelser. Waders er typisk lavet af gummi, neopren eller åndbare stoffer som Gore Tex, og er designet til at holde lystfiskerens underkrop og fødder tørre.

Mere om fiskeudstyr:
Jo mere om fiskeudstyr inkluderer smarte dele, værktøjer, ledere, kasser, transport, oprullere, kampbælter, agnbåde, bidealarmer, stangholdere og vægte, og du kan købe alle disse fra mærker som Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Garmin , Raymarine , Plastimo , og Nuova Rade .
Lokkemad og lokkemad : Medbring et udvalg af levende lokkemad eller kunstigt lokkemiddel, der er skræddersyet til den art, du målretter mod. Forskellige lokkemad og lokker fungerer bedst til specifikke fisk og forhold. Redskabsboks : Organiser og opbevar dit fiskegrej , inklusive kroge, lokker, vægte og andet lille tilbehør, i en grejboks eller taske for nem adgang og transport.
Fisketang og saks : Uundværlig til at klippe liner, fjerne kroge og håndtere fisk. Tang hjælper med at klippe liner, krympe vægte eller afkroge fisk, mens saks er praktisk til trimning af liner.
Fiskenet og gaffer: Net er nyttige til at lande fisk, især større, uden at skade dem. Gaffs er kroge med lange skafter, der bruges til at løfte fisk ind i båden, mest til større arter.
Fiskeredskaber og tilbehør : Medbring vigtige værktøjer som en kniv, vægt, målebånd og en fiskegriber. Disse værktøjer hjælper med rengøring, måling og håndtering af fisk.
Sikkerhedsudstyr : Afhængigt af din placering og type fiskeri skal du bære sikkerhedsudstyr såsom en personlig flydeanordning PFD, et førstehjælpskasse og en fløjte til nødsituationer.